Einhell Generator de curent electric TC-PG 1000, 800 W, 3 A, motor 63 cm³ in 2 timpi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Generator de curent electric TC-PG 1000, 800 W, 3 A, motor 63 cm³ in 2 timpi de la Einhell

Generatorul Einhell TC-PG 1000 este un generator sincron cu alimentare pe benzina, cu o putere constanta de 680 W si o putere maxima temporara de 800 W. Acest generator de la Einhell este ideal atunci cand este necesara energie electrica generata independent de reteaua de alimentare: pe santierele de constructie, pentru camping, in ateliere si garaje sau chiar si in vacante in cladiri de sine statatoare.

Generatorul Einhell este alimentat de un motor robust pe benzina in doi timpi, cu rezervor de 4.2 litri. Motorul are o capacitate cilindrica de 63 cm³ pentru a genera o putere maxima de 1.5 kW pentru antrenarea generatorului. Cu o sarcina de 2/3, poate functiona pana la sapte ore. Electricitatea se alimenteaza de la o priza de 230 V la care se pot conecta aparate standard. Pentru utilizare usoara a fost prevazut un cablu de pornire prin tragere.

A fost incorporat un regulator automat de tensiune ((AVR) automatic voltage regulator) pentru tensiune de iesire constanta: regulatorul mentine tensiunea de iesire la un nivel constant. Pentru siguranta aparatului si pentru protejarea sistemelor electronice conectate, exista un intrerupator de suprasarcina.

Acest generator de la Einhell este dotat cu cadre de transport pentru protectie si pentru transport facil. Picioarele rezistente il mentin intr-o pozitie stabila in timpul utilizarii.

Caracteristici:

Motor puternic pe benzina, in 2 timpi;
- Priza de 230 V;
- Pornire cu cablu de tragere pentru usurinta in utilizare;
- Regulator automat de tensiune AVR pentru putere de iesire stabila;
- Protectie la suprasarcina pentru siguranta aparatului;
- Cadru de transport pentru protectie si transport usor;
- Picioare robuste ;

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Uz general
Tip Portabil
Tip combustibil Benzina
Utilizare Rezidential
Tip pornire Manuala
Structura Cadru metalic
Culoare Rosu/Negru


CARACTERISTICI TEHNICE

Tip motor 2 timpi
Capacitate cilindrica 63 cm³
Numar prize 1
Sistem racire Cu aer
Tensiune furnizata 230 V
Nivel zgomot 90 dB
Capacitate rezervor 4 l


PERFORMANTE

Putere maxima 800 W
Autonomie 6.6 h


DIMENSIUNI

Greutate 18.3 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.