DELL Rucsac notebook 17 inch Gaming Lite, Black Red, Water-resistant material

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere DELL Rucsac notebook 17 inch Gaming Lite, Black Red, Water-resistant material de la Dell

Dell Notebook carrying backpack 17", Dell G Series gaming laptops up to 17 inches, Black with red accents, Water resistant

Cu material rezistent la apa, rucsacul Dell Gaming Lite 17 va pastreaza laptopul si accesoriile pentru jocuri complet protejate atunci cand calatoriti.
 
Protectie zilnica pentru echipamentul dumneavoastra de joc
Cu material rezistent la apa, rucsacul Dell Gaming Lite 17 va pastreaza laptopul si accesoriile pentru jocuri complet protejate atunci cand calatoriti. O maneca de laptop dedicata va amortizeaza laptopul de gama din seria Dell G in timp ce sunteti in miscare, asa ca il puteti lua in autobuz, in metrou sau chiar la scoala.
 
Optiuni de stocare asortate pentru o organizare simpla
Mai multe buzunare accesorii va permit sa stocati mouse-ul si spatiul de stocare extern. Buzunarul frontal cu fermoar este ideal pentru accesorii de gaming mai mici, in timp ce doua buzunare laterale din plasa ofera acces rapid la sticla de apa sau umbrela.
 
Usoare si confortabile chiar si din mers
Folositi curelele de umar reglabile pentru a modifica acest rucsac Dell Gaming Lite pentru confort maxim. Buclele rezistente simplifica schimbarea lungimii, iar forma S se conformeaza contururilor corpului. In partea de sus este un maner de transport pentru o manevrabilitate simpla.
 
Proiectarea fluxului de aer pentru racire
Canalele adanci in forma de V permit curgerea aerului pe intregul spate, iar acest lucru se combina cu captuseala respirabila din plasa de aer pentru a va mentine racoros chiar si in cele mai calde zile.
 
Compatibil cu laptopurile de gama din seria Dell G
Conceput pentru jucatori, acest rucsac Dell Gaming Lite 17 cu accente rosii contrastante este un rucsac versatil care iti protejeaza laptopul si accesoriile pentru jocuri si poarta cele mai esentiale obiecte.
 
Compatibilitate
Laptop-uri de gama Dell din seria G de pana la 17 inci.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      17"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.