Rucsac laptop HP Odyssey Sport 15.6", Gri/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Rucsac laptop HP Odyssey Sport 15.6", Gri/Negru de la HP

Prezentare generala

Traversand campusul sau facand deplasari zilnice, bucurati-va de captuseala amplasata strategic, de designul ultramodern si de spatiul de stocare versatil. Rucsacul HP Odyssey de 39,62 cm (15,6") imbina culori distincte, materiale durabile si un model de camuflaj unic, fiind prevazut cu captuseala acoperita cu impletitura de aerisire, spatiu dedicat pentru notebook si tableta, curele amplasate strategic si multe buzunare pentru accesorii. Trendy si gata de drum.

Distinctie subtila

Conturat si accentuat cu culori contrastante la exterior, acest design modern dezvaluie o captuseala cu un cod unic de camuflaj, oferind o atractie tactica moderna si o durabilitate eleganta.

Protectie confortabila

Captuseala rezistenta la interior si la exterior, cu protectie dedicata pentru notebook si tableta. Captuseala exterioara, acoperita cu impletitura de aerisire si canalele de aer asigura relaxarea in calatoriile lungi.

Protectie de precizie

Rucsacul poate fi utilizat cu notebook-uri cu diagonala de pana la 39,62 cm (15,6"), are un buzunar dedicat pentru tableta sau e-reader, este testat pentru a corespunde cerintelor privind materialele ecologice si beneficiaza de garantia fiabila de la HP.



Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Rucsac
Culoare Gri/Negru
Compatibilitate maxima laptop 15.6 inch
Compatibilitate minima laptop 5.6 inch
Numar compartimente exterioare 1
Tip inchidere Fermoar

DIMENSIUNI

Lungime 33 cm
Inaltime 46 cm
Adancime 15 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      15.6"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.