Lenovo Rucsac notebook 15.6 inch Commuter Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Lenovo Rucsac notebook 15.6 inch Commuter Black de la Lenovo

NB BACKPACK COMMUTER 15.6"/BLACK GX40W72797 LENOVO

Excelent pentru saptamana si weekend

Practic, versatil si rezistent la vremea rea, rucsacul comunitar Lenovo de 15,6 inci este ideal pentru profesionistii de astazi. Cu compartimentele si buzunarele reglabile si captusite, va poate stoca in siguranta laptopul si alte dispozitive esentiale. Exista chiar si zone dedicate echipamentului de alergat si sticlei de apa.



Tot spatiul de care ai nevoie si mai mult

Laptop de 15,6 inci? Nicio problema. Echipamente de alergare si incaltaminte? Nicio problema. Telefon, chei, bani si alte obiecte personale? Nicio problema. Rucsacul comunitar Lenovo de 15,6 inci are mai mult spatiu, suficient pentru toate aceste articole. Mai mult, designul sau roll-top inseamna ca puteti extinde capacitatea de 25L.




Mergeti oriunde, pe ploaie sau soare

Datorita finisajului si a fermoarelor rezistente la apa, rucsacul Lenovo va permite sa calatoriti aproape si departe, indiferent de vreme. Si cu un aspect reflectorizant si accente, veti fi vazuti in siguranta si noaptea.




Buzunare bine gandite si testat pe drum

Buzunare ascunse in fata si in spate. Compartiment ventilat pentru articole umede / uscate. Maner de transport lateral convenabil. Curea de carucior utila pentru atasarea la bagaje. Si altele. Tot ceea ce reprezinta rucsacul Commuter de 15,6 inci Lenovo are legatura cu stilul de viata alert.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Rucsac
Culoare Negru
Compatibilitate maxima laptop 15.6 inch
Functii Rezistent la apa Reflectorizant Buzunar ascuns
Tip inchidere Fermoar
Material Nylon

DIMENSIUNI

Greutate 920 g
Volum 25 l
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      15.6"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.