Razer Rucsac Mercenary, 14", 1680D ballistic nylon, rezistent la apa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

Stoc furnizor limitat
146,75 lei
93,06 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Rucsac Mercenary, 14", 1680D ballistic nylon, rezistent la apa de la Razer

RAZER MERCENARY BACKPACK

Niciodata nu stii cu adevarat unde te duce viata, de aceea Razer Mercenary Backpack este proiectat sa mearga unde vrei. Rugged dar confortabil, acest rucsac indraznet va rezista la cele mai dure situatii urbane in care va aflati, pastrand in acelasi timp toate lucrurile personale in siguranta.

Spatiul si compartimentele generoase va vor tine pe Razer Blade 14" si mult mai mult, astfel incat, chiar si atunci cand aveti un weekend lung plin de activitati, puteti sa le transportati in Rucsacul dvs. Razer Mercenary.

   

Proiectat pentru a fi rezistent

Rucsacul Razer Mercenary este fabricat din aceleasi materiale folosite pentru jachete militare pentru a proteja purtatorul sau de resturile si fragmentarea - un nylon balistic, robust si bine tesut. Ecranul sau rezistent la apa, rezistent la zgarieturi si la rupere va protejeaza echipamentele din conditii dure, pe masura ce va ocupati de pericolele din viata de zi cu zi.

   

DESIGN INTERIOR

Interiorul amplu este captusit cu TPU - un material neted si rezistent la zgarieturi, care va permite sa amplasati si sa indepartati cu usurinta ceea ce purtati in jur. Placutele sale asigura ca blade-ul Razer ramane in siguranta in compartimentul dedicat pentru laptop, iar compartimentul principal mare tine echipamentele dvs. sa scarpine sau sa deterioreze laptopul.

   

Confort

Un design fara rama, cu curele de umar si panoul din spate, cu captuseala puternica, asigura confort si usurinta chiar si atunci cand efectuati configuratia completa a jocurilor. Proiectat pentru a distribui in mod egal greutatea unei sarcini mai mari pe spate, cureaua toracica va permite sa va simtiti mai putin obositi chiar daca aveti destule in rucsac.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate
      14"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.