Philips Gratar de masa HD4467/90, 2000 W, termostat reglabil, indicator luminos, sistem anti-alunecare, negru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Gratar de masa HD4467/90, 2000 W, termostat reglabil, indicator luminos, sistem anti-alunecare, negru/gri de la Philips

 

 

Plitele cu temperatura inalta capteaza in interiorul alimentelor toata aroma

Temperatura inalta a plitei pentru gratar capteaza in interior toate sucurile si aromele alimentelor. Aceasta se datoreaza faptului ca in momentul in care alimentele intra in contact cu suprafata gratarului, incep sa sfaraie si sa se rumeneasca, formand o crusta delicioasa care pastreaza in interior toata savoarea si toate aromele.

 

Termostatul reglabil asigura rezultate perfecte pentru orice alimente

Gama larga de temperaturi (de la 70°C la 230°C) pentru a alege temperatura ideala pentru fiecare ingredient incat puteti asigura rezultate perfecte pentru fiecare mancare
Puterea ridicata a aparatului permite plitei sa se incalzeasca rapid, atingand temperatura de operare foarte repede si economisind timp pretios. Inseamna, de asemenea, ca suprafata gratarului isi mentine temperatura atunci cand alimentele sunt pozitionate pe acesta, deoarece puterea ridicata asigura o recuperare rapida pana la temperatura corecta.

 

Pozitii multiple de frigere: gratar de masa, gratar cu contact si cuptor

Gratarul poate cu utilizat avand capacul etans, capacul deschis complet sau gratinare, permitandu-va sa pregatiti diferite alimente. 1. Pozitia etansa mentine in interiorul alimentelor toata savoarea si este ideala pentru pregatirea carnii, pestelui, legumelor sau sandvisurilor. 2. Pozitia avand capacul deschis complet este precum un mini-gratar, perfecta pentru gatirea la gratar cat timp sunteti la masa, gatirea distractiva sau incalzirea alimentelor. 3. Pozitia de gratinare este potrivita pentru topirea branzei pe paine prajita sau pe legume precum rosii sau dovlecei.

 

 

 

Usor de depozitat

Usor de depozitat vertical, depozitare ordonata a firului si a tavii.

 

 

 

Componente lavabile

Componente lavabile in masina de spalat vase pentru curatare usoara.

 

Caracteristici

Tip Grill electric
Putere 2000 W
Termostat reglabil Da
Dimensiune plita 319 x 223 mm
Componente detasabile Da


Functii

Indicatori luminosi Da
Compatibil masina de spalat vase Da


Specificatii tehnice

Altele: Depozitare verticala
Manere reci Da
Dimensiuni (D x H x W mm) 405 x 280 x 315
Sistem anti-alunecare Da
Sistem stocare cablu Da
Culoare Negru / Gri
Greutate 3.9 kg
Lungime cablu (m) 1

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.