Grill Electric Russell Hobbs 19922-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Grill Electric Russell Hobbs 19922-56 de la Russell Hobbs

 RH Grill electric Storm Grey NOU

Intr-un finisaj elegant Storm Grey care se coordoneaza perfect cu Colectia Colours pentru micul dejun, acest aparat inteligent ofera o modalitate uimitoare pentru prepararea meselor si gustarilor, mult mai sanatos. Multumita gratarului canelat care ajuta la scurgerea excesului de grasimi din alimente, poate reduce continutul de grasimi cu pana la 42%*. Grasimea se scurge usor intr-o tava detasabila care poate sa fie usor curatata.

Gratarul  Storm Grey poate fi folosit pentru gatire pe orizontala, ideala pentru sandvisuri si panini-uri, sau piciorul din spate poate fi ajustat in asa fel incat gratarul este inclinat si toata grasimea se poate scurge. Cei 1600 W si caldura simultana a partii superioare si a partii inferioare, asigura rezultate foarte rapide. Gratarul pregateste pana la 5 portii simultan, ca tu sa gatesti cu usurinta pentru toata lumea o singura data.

Un partener de gatit versatil pentru pranz, cina si sandvis-uri, cu solutii foarte rapide.

 

CARACTERISTICI

  • Gratarul canalizeaza grasimea intr-o tava de scurgere separata, indepartand pana la 42% din grasime*
  • Prepara pana la 5 portii
  • Tava de scurgere separata
  • Caldura simultana a partii superioare si a celei inferioare asigura rezultate rapide
  • Picior din spate ajustabil pentru gatire orizontala sau inclinata
  • Depozitare verticala
  • Placi cu invelis anti-lipire
  • Indicator luminos gata de utilizare
  • 1600W
 
Reduce grasimea cu pana la 42%*
Metoda de gatit cu mai putine grasimi; grasimea si untura este indepartata intr-o tava de scurgere detasabila.
Depozitare facila
Pe langa faptul ca arata perfect pe blatul bucatariei tale, gratarul are un design subtire iar placile lui se blocheaza, facand posibila depozitarea lui verticala intr-un dulapior, pe o suprafata plata sau intr-un sertar.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.