Gratar electric Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12, 2000 W, 6 programe, indicator pentru nivelul de gatire, placi detasabile, accesoriu pentru gofre, negru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
881,39 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 882,58 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 32.35 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GC716D12

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Gratar electric Tefal Optigrill+ Wafles GC716D12, 2000 W, 6 programe, indicator pentru nivelul de gatire, placi detasabile, accesoriu pentru gofre, negru/argintiu de la Tefal

Gratar perfect preparat pentru toate gusturile!

Descopera OptiGrill+ Waffles, gratarul electric inovativ ce include un accesoriu pentru gofre, pentru a gati gofre belgiene pline de savoare. Dispunand de un senzor automat pentru gatit, timpul de preparare si temperatura sunt reglate automat in functie de grosimea si de numarul de portii asezate pe suprafata de gatit. Indicatorul luminos permite monitorizarea precisa a procesului de gatit: mov pentru preincalzire, albastru, apoi verde, la inceputul gatitului, galben, atunci cand alimentul este putin preparat (in sange), portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut. Cele 6 programe automate de gatit (burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie, peste) si programul pentru alimente congelate asigura rezultate perfecte de fiecare data. Modul manual suplimentar cu 4 nivele reglabile de temperatura iti permite sa gatesti orice si este perfect adaptat pentru fructe si legume, pentru a le prepara exact asa cum iti doresti.
   
Senzor automat pentru gatit si indicator pentru nivelul de gatire, pentru preparate perfecte la gratar!

Descopera OptiGrill+ Snacking & Baking, cea mai recenta inovatie Tefal cu un mod manual care dispune de 4 nivele de temperaturi, pentru optiuni nelimitate de gatire. Pentru si mai multe posibilitati, accesoriul pentru gofre inclus, iti permite sa prepari retetele tale favorite de gofre belgiene pline de savoare. Acesta mai dispune de manere termo-rezistente pentru o utilizare mai confortabila si este compatibil cu masina de spalat vase.

Datorita senzorului automat pentru gatit, gratarul electric OptiGrill+ Snacking & Baking detecteaza imediat numarul de portii de pe suprafata de gatit si grosimea lor, regland automat temperatura si durata de preparare pentru rezultate perfecte de fiecare data.

In acelasi timp, indicatorul luminos permite monitorizarea precisa a procesului de gatit: mov pentru preincalzire, albastru, apoi verde la inceputul gatitului, galben, atunci cand alimentul este putin preparat (in sange), portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut. Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poti intrerupe prepararea unei portii prin simpla ridicare a capacului, lasand apoi celelalte portii sa isi continue procesul de gatire. Cele 6 programe automate de gatit (burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie, peste) si programul pentru alimente congelate asigura rezultate perfecte de fiecare data. Functii aditionale includ placi anti-aderente din aluminiu turnat, 600 cm2 suprafata de gatit (2-4 persoane) si o tava mare pentru colectarea sucului eliminat in urma gatirii.
   
6 programe automate si indicator pentru nivelul de gatire pentru gratar perfect preparat de fiecare data

Mod manual cu 4 niveluri de temperatura pentru a gati toate tipurile de alimente.
   
6 programe de gatit

Pentru diferite tipuri de preparate: burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie, peste.
   
Senzor automat pentru gatit

Detectarea automata a grosimii: temperatura este ajustata automat pentru dimensiunea si grosimea oricarui tip de aliment conform programelor automate.
   
Indicator pentru nivelul de gatire

Monitorizeaza procesul de gatit pentru gratare perfect preparate, indiferent de preferinte. Emite un semnal sonor la fiecare etapa pentru a te anunta cand mancarea este gatita exact asa cum iti place!
   
Compatibilitate cu masina de spalat vase

Placile antiaderente din aluminiu turnat si tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu masina de spalat vase.
   
Tava pentru colectarea lichidelor cu capacitate mare

Tava mare pentru colectare si placi cu un unghi de 7° pentru a asigura scurgerea lichidelor
   
Accesoriu pentru gofre

Bucura-te de o multitudine de posibilitati datorita accesoriului pentru gofre. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci accesoriul in aparat si sa folosesti modul manual pentru a prepara toate retetele tale favorite de gofre.

CARACTERISTICI GENERALE

Suprafata gatire Striata
Utilizare Rezidential
Suprafata gatire (mm) 300 x 200
Material suprafata gatire Aluminiu
Functii Indicator LED
Termostat ajustabil
Sistem anti-alunecare
Placi detasabile
Compatibil masina de spalat vase
Manere reci la atingere
Tava de scurgere detasabila
Continut pachet 1 x accesoriu gofre
Culoare Negru/Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2000 W

DIMENSIUNI

Lungime cablu 0.8 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.