Gratar electric TEFAL Plancha Essential CB540400, thermospot, termostat reglabil, Albastru/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Gratar electric TEFAL Plancha Essential CB540400, thermospot, termostat reglabil, Albastru/Negru de la Tefal

Gratar electric TEFAL Plancha Essential CB540400, thermospot, termostat reglabil, Albastru/Negru

Pentru o gama variata de retete!

Gratarul Tefal Essential dispune de tehnologia Thermo-Spot, indicatorul devine ros intens atunci cand aparatul este gata pentru gatit, obtinand astfel rezulate delicioase indiferent de reteta. Aparatull vine la pachet cu un set de clesti pentru a servi alimentele direct in farfurie, in timp ce designul inteligent ofera o curatare si depozitare usoara, fara efort, pentru ca tu sa te poti bucura de mese copioase alaturi de cei draci.

Gratarul Tefal Essential Plancha: Partenerul tau pe intreaga perioada a anului

Bucura-te de preparate delicioase in orice sezon datorita gratarului Tefal Essential Plancha. Aceasta vine la pachet cu un set de clesti pentru a putea servi preparatele direct in farfurie. Gateste de la legume la peste si fructe de mare datorita Tehnologiei Termo-Spot ce devine rosu intens atunci cand aparatul a atins temperatura ideala pentru gatit. Invelisul antiaderent iti va permite sa gatesti fara adaos de grasime, iar termostatul ajustabil iti va permite sa adaptezi temperatura in functie de ingredientele folosite, astfel vei obtine intotdeauna rezultate perfecte si gustoase. Gratarul este usor de cutatat datorita compatibilitatii cu masina de spalat vase, cu exceptia componentelor electronice - poate fi depozitat cu usurinta pe verticala datorita designului sau.

Termostat ajustabil

Ideal pentru a regla temperatura de gatire in functie de fiecare reteta pentru versatilitate sporita.

Usor de curatat

Odata indepartate componentele electrice produsul devine compatibil cu masina de spalat vase.

Tehnologia Thermo-Spot®

Indicatorul de temperatura devine rosu intens atunci cand gratarul a atins temperatura ideala pentru gatit, garantand textura, culoarea si aroma perfecta pentru mese delicioase in fiecare zi.

Accesorii incluse

Aparatul vine la pachet cu un set de clesti pentru a servi alimentele direct in farfurie.

Termostat detasabil

Acesta poate fi ajustat pe mai multe trepte de temperatura si dispune de o lumina de avertizare pentru atunci cand gratarul este in functiune.

Depozitare verticala

Aparatul poate fi depozitat cu usurinta pe verticala datorita designului sau inteligent.

Preparate sanatoase

Cu gratarul Essential Plancha poti gati fara adaos de grasime datorita invelisului antiaderent.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.