Gratar electric Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30, 16 programe de gatit, senzor de gatire, indicator pentru nivelul de gatire, placi 40x20cm, termostat reglabil, negru/inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Gratar electric Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30, 16 programe de gatit, senzor de gatire, indicator pentru nivelul de gatire, placi 40x20cm, termostat reglabil, negru/inox de la Tefal

Grătar perfect preparat de la puțin la bine făcut

Prepară grătar perfect de fiecare dată datorită grătarului electric Tefal OptiGrill Elite XL și petrece clipe de neuitat împreună cu familia și prietenii. Senzorul inteligent măsoară cu precizie maximă grosimea, ținând cont de numărul de ingrediente așezate pe grill și astfel timpul de gătire este ajustat automat pentru rezultate perfecte. Obține rezultate ca la restaurant, în confortul locuinței tale, datorită noii funcții Searing Boost. Descoperă o nouă experiență de a prepara grătar datorită tehnologiei inteligente ce te va avertiza prin intermediul unui cronometru atunci când preparatul tău este gata exact așa cum îți dorești să fie. OptiGrill Elite are 16 programe automate pentru a prepara cum ar fi pui delicios, pește, legume și multe altele fără a fi nevoie de o monitorizare a procesului de preparare. Plăcile și tăvița pentru colectarea sucului sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

Bucura-te de gratar perfect preparat

Obtine rezultate perfecte exact asa cum iti place, de la putin la bine facut, cu o suprafata XL, ideala pentru pana la 8 persoane. Tehnologia inteligenta a gratarului ajusteaza automat timpul in functie de grosime si cantitate.

Experienta perfecta de preparare a gratarului

Noua interfata te va ghida pas cu pas catre obtinerea gratarului perfect, fie ca-ti place sa fie putin sau bine facut.

Calitate ca la restaurant

Bucura-te de gratar perfect preparat datorita noii functii Searing Boost.

Bucura-te de o varietate de retete

Cele 16 programe automate pentru carne, pui, peste, legume, precum si noile programe pentru miel si burger vegetarian, fara a fi novoie de monitorizarea procesului de gatire, asigura rezultate perfecte de fiecare data.

Fii inspirat in fiecare zi

Bucura-te de o varietate de retete datorita cartii de retete ce contine preparate pentru toate cele 4 anotimpuri, inclusiv retete XL pentru pana la 8 persoane.

Curatare usoara

Placile si tavita pentru colectarea sucului sunt detasabile si compatibile cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara si fara efort.


Dishwasher safe parts Plates + juice tray
Programe de gătit 16
Sistem de gătit automat
Dimensiunea plăcilor 40x20 cm
Plăci detașabile
Dimensiunea suprafeţei de gătit 40x20 cm
Suprafața de gătit 800 cm²
Tavă detașabilă pentru colectarea lichidelor
Compatibil cu mașina de spălat vase
Corp Oţel inoxidabil
Mâner Termoplastic
Buton pornire/oprire
Lumină pilot
Termostat reglabil
Thermostat settings Da
Indicator luminos "gata de gătit"
Lungimea cablului de alimentare 0.8 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.