A-Data HDD extern 2TB, HD710M, 2.5", USB3.0, camouflage

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD extern 2TB, HD710M, 2.5", USB3.0, camouflage de la A-Data

Hard disk-ul extern HD710M ofera acces rapid, mobil si de incredere la date, intr-un pachet robust. Carcasa dispozitivului este formata dintr-un material din silicon, avand certificare (IP68) impotriva prafului si al apei, cu o interfata foarte rapida USB 3.0.
 

Certificare IP68


HD710M a trecut testele stricte IP68, oferind o protectie excelenta impotriva prafului si al apei. Datorita design-ului durabil, HD710M functioneaza in mod normal, chiar si intr-un mediu cu praf, sau dupa ce a fost scapat in apa la o adancime de aproximativ 1.5 metri.

 

Rezistenta


Hard disk-ul extern HD710M trece cu brio testele de socuri MIL-STD-810G 516.6. Acest dispozitiv este capabil sa functioneze in cele mai dificile conditii si inca sa furnizeaze un transfer a datelor la vitezele dorite.

 

Cablu USB


Cablul USB este pozitionat in lateralul hard disk-ului extern, oferind o solutie de stocare eleganta, care se potriveste caracteristicilor extrem de practice ale dispozitivului.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Serie
      Durable HD710
    • Alimentare USB
      Da
    • Tip HDD
      2.5
    • Buffer
      8 MB
    • Dimensiuni
      132 x 99 x 21.5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.