LaCie HDD 8TB LC THUNDERBOLT USB TYPE-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.358,01 lei
Pret 36 Rate Optimo: 86.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

STHS8000800

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere HDD 8TB LC THUNDERBOLT USB TYPE-C de la LaCie

Statie de stocare principala cu Thunderbolt 3

Laptopurile sunt puternice si practice. Cu toate acestea, datorita dimensiunii lor, acestea au o lipsa de conexiuni si sloturi pentru cardurile de memorie. LaCie 1big Dock este solutia. Cu aceasta statie de andocare, nu numai ca va salvati si securizati datele importante, dar va puteti incarca si smartphone-ul si dispozitivele USB; descarcati fisierele direct de pe un card de memorie, conectati monitoare 4K si alimentati laptopul cu energie. Ofera performante incredibile Thunderbolt ™ 3 cu un singur cablu intre hard disk si laptop.

 

Sloturi pentru carduri SD si CF, conectori si multe altele

Transferati inregistrarile direct, incarcati dispozitivele, conectati monitoarele 4K, conectati hard disk-urile suplimentare in serie si o multime de spatiu de stocare pentru toate datele dvs. - asta este magia 1big Dock. Adaugati la aceasta o interfata rapida Thunderbolt 3 si fiabilitatea ridicata a unui hard disk Seagate IronWolf Pro Enterprise. Rezultatul final? Noul tau hub creativ.

 

Pur si simplu mai multa energie. Pentru tine si laptopul tau. 

Cu functia sa de trecere a energiei in curs de brevetare, 1big Dock asigura ca laptopul dvs. are intotdeauna bateria incarcata.

 

Un hard disk puternic pentru proiecte solicitante.

Secretul 1big Dock se afla pe hard disk-ul Seagate IronWolf Pro Enterprise, cu ajutorul caruia puteti atinge intotdeauna obiectivele proiectului si puteti respecta in mod fiabil termenele limita. Suporta sarcini de lucru de pana la 300 TB / an si impresioneaza prin 7.200 rpm, gestionarea eficienta a energiei, capacitatea enorma de stocare si fiabilitatea ridicata in functionare continua.

 

 

 

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.