SSD Extern Lacie, 2TB, USB 3.2 Gen 2, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Extern Lacie, 2TB, USB 3.2 Gen 2, Silver de la LaCie

Stilul si Performanta care dureaza.

Beneficiati de backup, transfer si procesare mai rapide, cu viteze de citire de pana la 1.050 MB/s si viteze de scriere de pana la 1.000 MB/s. Salvati fisiere sursa, imagini si videoclipuri cu rezolutie inalta. Bucurati-va de compatibilitate universala cu Mac ® , Windows ® si iPad ®, precum si de USB-C. LaCie Portable SSD este mai mult decat un SSD extern compact. Acesta ofera fiabilitate si o dezvoltare dinamica ulterioara in toate privintele.

   

Viteza mare pentru o munca relaxata

Cu viteze de transfer comparabile cu cele ale interfetelor NVMe, puteti crea continut si lucra cu colegii dumneavoastra (ratele reale de transfer de date pot varia in functie de mediul de operare si de alti factori, cum ar fi interfata selectata si capacitatea hard disk-ului).

  • Lucrati la viteze de citire de pana la 1.050 MB / s 1 si viteze de scriere de pana la 1.000 MB / s 1 direct de pe SSD-ul extern.
  • O ora de transmisie a imaginilor in mai putin de un minut 1
  • Editarea mai multor fluxuri video 4K
  • Utilizarea simultana a mai multor aplicatii Adobe
  • Colaborati oriunde v-ati afla prin mutarea rapida a fisierelor intre hard disk si mai multe computere sau iPad-uri
   

Capacitate care tine pasul cu dumneavoastra

Inarmat cu o capacitate de 2 TB sub forma unui SSD portabil, puteti stoca si edita cantitati mari de continut digital - pana la 200.000 de fotografii de inalta rezolutie 2 (echivalentul a 20.000 de fotografii RAW), pana la 65 de ore de inregistrari video 4K 3 - ceea ce reprezinta la fel de mult spatiu de stocare ca mai mult de o duzina de carduri SD de 128 GB.

   

SSD robust pentru munca mobila

O unitate SSD externa care permite transferul rapid si sigur al datelor de la A la B, cu putin efort.

   

Backup usor de personalizat

LaCie Toolkit va ofera o protectie suplimentara pentru fisierele dvs. importante.

  • Copie de rezerva cu un singur clic
  • Copii de rezerva zilnice, saptamanale sau lunare
  • Sincronizati fisierele si proiectele cu mai multe dispozitive
   

Compatibil cu iPad

Conectati SSD-ul portabil LaCie la portul USB-C de pe iPad si bucurati-va de spatiu de stocare suplimentar si de editarea directa a fisierelor - este simplu.

   

Va vom tine spatele!

In cazul in care se intampla ceva neasteptat, cum ar fi o avarie de apa sau un dezastru natural, sunteti acoperit de serviciile de salvare in caz de pierdere de date si de costurile aferente.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.