SSD Extern Philips 2.5", 128GB, USB3.0, R/W 240/150 MB/s, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Extern Philips 2.5", 128GB, USB3.0, R/W 240/150 MB/s, alb de la Philips

Capacitate de stocare de 128 GB pentru fisiere mari de date

Cei 128 GB utili iti ofera posibilitatea de a schimba, partaja si salva fisiere mai multe sau mai mari prin portul USB al PC-ului sau al laptopului.

 

Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteza

Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de asteptare atunci cand copiati fisiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastra.

 

Memorie USB moderna datorita design-ului plin de culoare

Alegeti o culoare moderna; galben canar, roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint, albastru electric sau portocaliu rasarit de soare pentru a va cosmetiza necesitatile zilnice in privinta stocarii si impartasirii de date si pentru a accentua nota de distractie.

 

Capac de protectie integrat pentru confortul dumneavoastra

De acum, nu veti mai pierde capacul! Capacul de protectie este integrat in design-ul produsului si va sta atasat cu usurinta de memoria USB. Pentru a-l putea folosi, trebuie doar sa intoarceti capacul spre spate, conectati memoria si redati.

 

Ambalaj usor de deschis si accesibil

Marcajele si perforatiile va indica modalitatea cea mai usoara de a deschide ambalajul si de a avea acces rapid la memoria USB fara complicatii.

 

Indicatorul de activitate se aprinde in timpul copierii fisierelor

Un indicator cu aspect atractiv va indica faptul ca unitatea este conectata si functioneaza corespunzator si clipeste rapid in timpul copierii fisierelor in sau din memoria acesteia.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Serie
      Portable SSD
    • Alimentare USB
      Da
    • Tip HDD
      2.5
    • Dimensiuni
      92 x 52 x 8 mm
    • Altele
      Tip SSD Extern
      Form factor 2.5 inch
  • Viteze De Lucru
    • Citire max.
      240 MB/s
    • Scriere max.
      150 MB/s

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.