SSD extern Samsung X5 Thunderbolt 3, 500 GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SSD extern Samsung X5 Thunderbolt 3, 500 GB de la Samsung

SM SSD EX 500GB X5 USB 3.1 MU-PB500B/EU

SSD extern Samsung X5 Thunderbolt 3, 500 GB
 
Exercita puterea oferita de Thunderbolt 3
Interfata Thunderbolt 3 si NVMe
X5 este aici pentru a-ti stinge setea pentru tehnologia avansata. Thunderbolt 3 ofera cea mai rapida banda de internet cu pana la 40 GB/s ce aduce viteza luminii si performanta. Echipat cu viteza uimitoare a interfetei NVMe, X5 ajuta la manipularea datelor cu continut mare la o viteza mai rapida.
 
Nu mai incetini niciodata
Viteza transfer de date
Petrece mai mult timp fiind creativ. X5 citeste/scrie viteze de 2.800/2.300 MB/s* de 5,2x/4,5x mai rapid decat un SSD portabil cu interfata SATA si de 25,5x/20,9x mai rapid decat un HDD** extern. X5 iti permite sa transferi un video 4K UHD de 20 GB din calculatorul tau in X5 in doar 12 secunde.
 
Eclipseaza-le pe toate
Design revolutionar
Esti special si asa este si X5. Inspirat de o super masina, dinamica si forma hidrodinamica evidentiaza viteza si o calitate superioara premium ce straluceste. Spatele practice si mat previne alunecarea atunci cand tineti dispozitivul. Bucurati-va de portabilitate maxima si design-ul optimizat echipat cu tehnologie ultramoderna.
 
Construit pentru a fi grozav si durabil
Tehnologie pentru gestionarea termica
Fara griji privind caldura. Tehnologia DTG a X5 (Dynamic Thermal Guard) ajuta la mentinerea performantei si temperaturii optime, iar un disipator termic mentine temperatura de suprafata sub 45°C. Structura sa nu contine parti care se misca si este consolidat cu un aliaj de magneziu care rezista si la o cadere de 2 m.
 
Protejeaza-ti datele
Protectie pentru parola optionala prin intermediul Criptarii AES 256-bit
Securizati informatiile private si proprietatea intelectuala. Protectia pentru parola optionala se bazeaza pe criptare AES 256-bit ce protejeaza datele dvs.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.