SSD Portabil Samsung T7 Shield, 1TB, USB-C 3.2, Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
536,85 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.68 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MU-PE1T0R/EU

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD Portabil Samsung T7 Shield, 1TB, USB-C 3.2, Blue de la Samsung

Robust si durabil

Extrem de rezistent, rapid si compact. Noul T7 Shield va ofera performante superioare in deplasare, chiar si in conditii de mediu dificile. Super-rapiditate la interior si protectie durabila la exterior, pentru ca munca dvs. sa continue oriunde va aflati.

 

Creati la viteza maxima

Transferati instantaneu fisiere uriase. USB 3.2 Gen 2 si PCIe® NVMe™ ating viteze secventiale de citire/scriere de 1.050/1.000 MB/s pentru editare fara intarzieri direct de pe unitate. Exteriorul din cauciuc de inalta tehnologie cu protectie termica dinamica controleaza caldura pentru a mentine o performanta constanta chiar si pentru proiecte uriase.

 

Puternic, dur

Pregatit pentru duritate si bataie. Filmati in locatii si cutreierati salbaticia, avand in acelasi timp certitudinea ca datele dvs. sunt in siguranta, rezistente la apa si praf, cu un rating IP65. Designul robust si elastomerul exterior avansat adauga un plus de durabilitate pentru a rezista chiar si la o cadere de la 3 metri.

 

Pentru dispozitivele vietii tale

Conectati-va fara efort la tehnologia pe care o utilizati pe parcursul zilei: Mac-uri, PC-uri, dispozitive Android, console de jocuri si multe altele. Adaugati confortul portabil la fiecare parte a vietii dvs.

 

Fii cel mai bun, cu stil

Alege. 1TB sau 2TB va ofera spatiu colosal in variante de culoare eleganta albastru, bej sau negru. Manerul elegant cauciucat previne alunecarile, astfel incat sa ramana in mainile tale. Luati totul cu dvs. si aratati minunat in timp ce o faceti.

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate 1 TB
Interfata USB 3.2 Type C
Rata de transfer

Citire pana la 1050 MB/s

Scriere pana la 1000 MB/s

Sisteme de operare Universal
Altele

Criptare AES 256-bit

Certificare IP 65

Culoare Albastru
Dimensiuni (W x D x H cm) 59 x 13 x 88 mm
Greutate (g) 98
Continut pachet 1 x SSD extern
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.