HDD Extern Seagate Firecuda Gaming 1TB, 2.5", iluminare Chroma RGB, USB 3.2 Gen 1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
351,86 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

STKL1000400

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere HDD Extern Seagate Firecuda Gaming 1TB, 2.5", iluminare Chroma RGB, USB 3.2 Gen 1 de la Seagate

Creat cu o capacitate de pana la 5 TB si un design elegant si indraznet - acest hard disk pentru jocuri poate sa pastreze toate titlurile si sa completeze aspectul luptei. Aduceti un strat suplimentar de atmosfera la sesiunile de jocuri cu iluminare LED RGB personalizabila.

 

 

Jocurile intr-o lumina noua

Unitatile de joc FireCuda imbunatatesc intreaga atmosfera de joc cu iluminare LED RGB personalizabila si un design nou si elegant.

   

One Battlestation, personalizat in felul tau

Explorati controlul complet al culorilor si al modelelor RGB, personalizabil, care este la indemana. In plus, FireCuda Gaming Hub si FireCuda Gaming Hard Drive functioneaza cu Razer Chroma ™ RGB, astfel incat sa puteti sincroniza toate perifericele dvs. Chroma si sa va scufundati in joc.

   

 

Pastreaza tot ce ai nevoie

Construit cu capacitati mari, unitatea de disc FireCuda Gaming (pana la 5 TB) si va ofera spatiul pentru a va construi biblioteca de jocuri, aplicatii si suporturi media fara teama de limite.

   
   

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.