SEAGATE Expansion Desktop External Drive 4TB USB3.0 3.5inch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
557,32 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

STKP4000400

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SEAGATE Expansion Desktop External Drive 4TB USB3.0 3.5inch de la Seagate

HDD Extern Seagate Expansion Desktop Drive 4TB USB 3.0 3.5-inch


Unitate desktop de expansiune Seagate, stocare suplimentară pentru computerul si Mac-ul. Unitatea desktop Seagate® Expansion oferă spatiu de stocare suplimentar pentru dvs. colectie din ce în ce mai mare de fisiere. Adăugati instantaneu spatiu pentru mai multe fisiere, consolidati toate fisierele într-o singură locatie sau eliberati spatiu pe unitatea internă a computerului pentru a ajuta la îmbunătătirea performantei.

Configurarea este simplă; pur si simplu conectati sursa de alimentare inclusă si Cablu USB si sunteti gata de plecare. Este recunoscut automat de Sistem de operare Windows® sau Mac, deci nu există software de instalat si nimic de configurat. Salvarea fisierelor este si ea usoară - doar glisati si fixati. Profitati de viteza rapidă de transfer de date cu USB 3.0 interfată prin conectarea la un port USB 3.0. În plus, Seagate Expansion vine cu Rescue Data Recovery Services1 pentru o liniste sufletească suplimentară.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip HDD
    • Dimensiuni
      Width: 41.9 mm
      Depth: 178.75 mm
      Height: 125 mm
    • Greutate
      1.176 kg
    • Altele
      Compatibilitate: Windows 10 or later, Apple MacOS X 10.12 or later
      Format: 3.5 inch

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.