SILICON POWER COMPUTER & COMMUNICAT Hard disk extern Silicon Power Armor A66 2.5inch 5TB USB 3.2 IPX4 Yellow

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hard disk extern Silicon Power Armor A66 2.5inch 5TB USB 3.2 IPX4 Yellow de la SILICON POWER COMPUTER & COMMUNICAT

 

Unitate robusta pentru fiabilitate pe toate tipurile de terenuri

Armor A66 este unitatea de ultima generatie pentru toate tipurile de teren, pentru a face copii de rezerva si pentru a va proteja datele, din salbaticie si pana la birou, in siguranta si securitate. Cu bara de protectie din cauciuc, rezistenta la apa la nivel IPX4 si designul antisoc de nivel militar, acest hard disk portabil este pregatit sa reziste cu usurinta la caderi, socuri, ploaie si praf.

 

Nimic nu socheaza aceasta unitate

Indeplinind cerintele testului de cadere MIL-STD 810G Metoda 516.6 Procedura IV, aceasta unitate este rezistenta la socuri de nivel militar. Pentru un plus de aparare, o bara de protectie pe toata circumferinta ofera protectie la 360˚ pentru a o lua oriunde, fara griji. In interior, un sistem de suspensie avansat reduce in mod eficient forta de impact si creste absorbtia socurilor.

 

Vremea nefavorabila? Nu este o problema

Rezistenta la apa de nivel IPX4 ofera acestei unitati protectia de care are nevoie pentru a fi cu adevarat all-terrain. Datele dvs. sunt in siguranta impotriva stropilor de apa din orice directie, astfel incat puteti iesi fara teama fara sa verificati prognoza meteo.

 

Rapid si spatios cu USB 3.2 Gen 1

Pana la 5 TB de spatiu de stocare va ofera o cantitate uriasa de spatiu portabil pentru a va salva fotografiile, inregistrarile video si fisierele oriunde va conduc aventurile. Interfata USB 3.2 Gen 1 de super-viteza ofera viteze rapide de citire si scriere de pana la 5Gbps pentru a reduce timpul necesar pentru editare sau transfer de fisiere mari si pentru a face treaba mai repede.

 

Nimic de pierdut cu acest design

Armor A66 a fost construit inteligent, cu un design incorporat pentru transportul cablurilor. Este o modalitate portabila si prietenoasa de a va asigura ca nu mai pierdeti niciodata acel cablu liber si suparator.

 

 

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Dimensiuni
      139.2 x 96 x 24 mm
    • Greutate
      328
    • Altele
      Rezistent la apa
      Rezistent la socuri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.