Toshiba HDD Extern Canvio Premium, 1TB 2.5", USB3.0, silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD Extern Canvio Premium, 1TB 2.5", USB3.0, silver de la Toshiba

Canvio Premium are un design din aluminiu de inalta calitate care il face sa iasa in evidenta, in timp ce caracteristicile va permit sa stocati cu usurinta, sa accesati si sa protejati fisierele.

Stocare inteligenta pentru toate fisierele

Pana la 1TB de stocare intr-un design elegant din aluminiu fac din acest hard disk un companion inteligent pentru orice dispozitiv. Pentru a proteja Canvio Premium atunci cand va aflati in miscare, o husa de transport este inclusa.

Doua tipuri de USB

Un adaptor de mici dimensiuni, elegant USB Type-A - Type C este inclus, astfel incat sa puteti conecta orice de la notebook-uri pana la desktop-uri high-end.

Protejati datele

Opriti utilizatorii neautorizati sa acceseze informatiile private prin blocarea Canvio Premium cu o parola unica.

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Alimentare USB
      Da
    • Tip HDD
      2.5
    • Dimensiuni
      109 x 78 x 13.5 mm
    • Greutate
      165 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.