VERBATIM HDD Extern 2.5" 1TB USB 3.0 GREEN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD Extern 2.5" 1TB USB 3.0 GREEN de la VERBATIM

HDD Store'n'Go 2.5" 1TB USB 3.0 GREEN

Capacitate: 1TB
Interfata: USB 3.0
Dimensiuni produs: 80mm x 116mm x 13mm
Greutatea: 150g

Unitatea de hard disk portabila Store n Go ofera stocare de inalta performanta folosind o interfata USB 3.0 "Super Speed". USB 3.0 asigura transferuri de date de pana la 10 ori mai rapide decat USB 2.0 (in functie de viteza magistralei USB), permitand astfel transferul ultra-rapid al datelor in deplasare.

Va puteti stoca si transporta fisierele digitale si cele pe care lucrati in fiecare zi pe acest dispozitiv cu adevarat mobil. Prin designul sau fin si elegant, el se asorteaza bine cu un calculator desktop modern, fiind totodata si partenerul perfect pentru laptopul dumneavoastra.

Unitatea de hard disk portabila Store n Go foloseste magistrala USB 3.0 (o interfata USB 3.0), dar este compatibila cu orice port USB 2.0 de pe PC sau notebook. Unitatea nu necesita sursa de alimentare externa; este suficient sa o conectati.

Unitatile de hard disk portabile Store 'n' Go sunt formatate FAT32, astfel incat le puteti folosi pe sistemele de operare Windows si Mac.

Pentru un plus de securitate, va oferim programul Nero BackItUp, care va va ajuta sa realizati copii de rezerva ale hard disk-ului din laptopul sau PC-ul dumneavoastra. BackItUp Essentials ofera o aplicatie pentru a realiza o copie de rezerva a tuturor fisierelor, directoarelor si unitatilor oricand doriti sau puteti programa copierea la o anumita ora, pentru un plus de securitate.

Software-ul Nero BackItUp Essentials este compatibil cu Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8 (nu este compatibil cu Mac OS).

Unitatile de hard disk portabile Store 'n' Go contin si software-ul Green Button pentru economie de energie. Software-ul Green Button suspenda rotatia hard disk-ului cat timp nu este folosit, sporindu-i eficienta si economisind energie.

Exista 3 optiuni de "Sleep Setting" (setari de repaus). Puteti seta modul de suspendare sa se activeze dupa 10 minute de la ultima utilizare sau, in multipli de 10 minute, pana la 120 minute. Setati unitatea sa intre imediat in suspendare printr-un dublu-clic pe pictograma Green Button de pe desktop, sau puteti alege optiunea "Never suspend the disk" (nu suspenda niciodata discul).

Aceasta gama de unitati de hard disk este disponibila in 12 culori:
galben solar, verde eucalipt, roz fierbinte, albastru de Caraibe, portocaliu vulcanic, violet, negru, gri carbune, argintiu, roz Sunglo, verde Silvertree si albastru Java.

Transfer de date prin USB 3.0 "Super Speed"
Transfer usor de documente si date intre casa si birou
Realizati in siguranta copii de rezerva si stocati toate fisierele de pe PC sau laptop
Dispozitiv plug and play (fara a fi necesara o alta sursa de alimentare)
Designul subtire si elegant il face sa se potriveasca foarte bine pe calculatorul desktop si permite transportarea cu usurinta
Programul Nero BackItUp Essentials - creati-va propriile copii de rezerva ale hard disk-ului de pe PC sau laptop pe unitatea de hard disk portabila
Ghid introductiv in 27 de limbi
Alimentarea: Unitate alimentata prin cablul USB 3.0
Interfata: Port USB 3.0 / 2.0
Viteza de transfer de date: pana la 4800 Mb/s (viteza magistralei USB)
Viteza de rotatie: 5400 rpm
Memoria cache: 8 MB sau mai mare

Continutul pachetului:
Unitate de hard disk portabila Store 'n' Go USB 3.0
Cablu USB 3.0
Ghid introductiv
Ghid de utilizare (inclus pe unitatea de hard disk)
Programul Nero BackItUp Essentials (inclus pe unitatea de hard disk)
Programul Green Button pentru economisirea energiei (inclus pe unitatea de hard disk)
Software de formatare (inclus pe unitatea de disc)
Software de stergere a datelor (inclus pe unitatea de disc).

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip HDD
      2.5
    • Dimensiuni
      80 x 116 x 13 mm
    • Greutate
      150 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.