VERBATIM HDD Extern Store 'n' Go 2.5" GEN 2, 500GB, USB 3.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere HDD Extern Store 'n' Go 2.5" GEN 2, 500GB, USB 3.0 de la VERBATIM

- Viteza inalta, stocare de capacitate inalta. O solutie rapida & sigura pentru a va extinde stocarea si backup-ul de fisiere.
- USB 3.0 de SuperViteza - pentru transfer de date ultra rapid.
- USB conectati si utilizati (fara alimentare suplimentara necesara).
- Software de Backup Nero.
- Software de Economisire Energetica.
- USB REC & PLAY - suporta inregistrarea/redarea USB.

Hard drive-ul portabil Store n Go de la Verbatim va furnizeaza stocare de inalta performanta utilizand interfata SuperViteza USB 3.0. USB-ul 3.0 va ofera de pana la 10 ori rate de transfer mai rapide decat cele USB 2.0 (bazat pe viteza bus USB) furnizandu-va tranfer de date ultra rapid in deplasari.

Stocati si transportati fisierele Dumneavoastra de lucru zilnice si digitale pe acest drive cu adevarat mobil. Design-ul sau elegant se situeaza pe biroul modern ca si o companie perfecta a laptopului Dumneavoastra.

Hard drive-ul portabil Store n Go este alimentat USB 3.0 (1 x interfata USB 3.0) si este compatibila cu orice porturi USB 2.0 pe PC-ul sau notebook-ul Dumneavoastra. Drive-ul nu necesita alimentare externa pentru operare. Doar conectati-l si va functiona.

Hard drive-urile Portabile Store n Go sunt formatate FAT32 permitandu-va Dumneavoastra sa le utilizati pe sistemele de operare Windows si Mac.

Pentru securitate suplimentara software-ul de Backup Nero va este furnizat pentru a va sprijini sa va efectuati backup-ul hard drive-ului de laptop sau PC al Dumneavoastra. Backup-ul va furnizeaza o aplicatie pentru a va efectua back up-ul tuturor fisierelor, folder-elor si drive-urilor Dumneavoastra oriunde doriti sau planificati-va auto back up-ul pentru a va seta timp pentru securitatea suplimentara.

Software-ul de Backup Nero este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8 (nu este compatibil cu sistemul de operare Mac).

De asemenea, hard drive-urile portabile Store n Go vin cu software-ul de economisire energetica cu Buttonul Verde. Software-ul de Button Verde va suspenda hard drive-ul de la rotatii pe perioada inactivitatii crescandu-va eficienta si economisirea energetica.

Acolo exista 3 optiuni de Setare Sleep. Setati modul suspend pentru a aparea dupa 10 minute de utilizare sau prin incrementarea cu 10 minute pana la 120 de minute. Setati drive-ul sa suspende imediat prin dublul click pe iconita de Button Verde de pe desktop sau, ca si o alternativa puteti seta drive-ul la modul Never Suspend the disk - adica la lipsa suspendarii a disk-ului.
Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Alimentare USB
      Da
    • Tip HDD
      2.5
    • Dimensiuni
      11.6 x 8 x 1.3 cm
    • Greutate
      150 g
    • Altele
      Windows 2000
      XP, Vista
      Windows 7
      Mac OS X 10.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.