Seagate HDD intern 3.5", 20TB, IronWolf PRO, SATA 6Gb/s 7200rpm, 256MB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.491,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 91.32 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ST20000NT001

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere HDD intern 3.5", 20TB, IronWolf PRO, SATA 6Gb/s 7200rpm, 256MB de la Seagate

 

  • Optimizat pentru NAS cu AgileArray™ AgileArray™ permite echilibrarea pe doua planuri si

Time-Limited Error Recovery pentru a oferi cea mai buna performanta RAID din clasa sa in cazul sistemelor multi-bay.

  • Intotdeauna active, intotdeauna accesibile Unitatile IronWolf Pro sunt concepute pentru o utilizare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, permitand utilizatorilor sa isi acceseze datele oricand si oriunde.

 

  • Portofoliu All-CMR Toate unitatile IronWolf Pro utilizeaza inregistrarea magnetica conventionala(CMR) pentru o performanta NAS constanta, cea mai buna din clasa sa.

 

  • Pana la 22 TB Gama larga de optiuni de capacitate pentru a oferi solutii scalabile si eficiente din punct de vedere al costurilor. Solutii de stocare scalabile si rentabile.

 

  • Construite pentru rezistenta Unitatile IronWolf Pro sunt proiectate pentru o sarcina de lucru de 550 TB/an, permitand si utilizatorilor NAS din mediul enterprise sa stocheze, sa partajeze si sa colaboreze fara probleme pe cantitati mari de date de date in retea.

 

  • Fiabilitate de top Unitatile IronWolf Pro au o capacitate nominala de 2,5M ore MTBF pentru stocare de date fara probleme si cel mai bun cost total de proprietate (TCO) din clasa.

 

  • Senzori de vibratii rotationale (RV) Senzori RV incorporati pentru toleranta la vibratii si performanta constanta in sistemele cu mai multe compartimente.

 

  • IronWolf Health Management (IHM) Protejati-va activ datele NAS cu Prevenire, interventie si recomandari de recuperare pentru a asigura o sanatate maxima a sistemului.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.