Hard disk Seagate IronWolf 10TB SATA-III 7200RPM 256MB

1.435,60 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 52.62 lei/luna
Disponibilitate: In stoc furnizor
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ST10000VN0004

Garantie: 36 luni.

  • Distribuie pe:

Descriere Hard disk Seagate IronWolf 10TB SATA-III 7200RPM 256MB de la Seagate

HDD SATA 10TB 7200RPM 6GB/S/256MB ST10000VN0004 SEAGATEPuternic. Pregatit. Scalabil

Pentru orice NAS, exista IronWolf. Pornit mereu si intotdeauna pus la lucru, IronWolf cu tehnologia AgileArray ofera sistemului fiabilitate si agilitate. 

AgileArray si puterea IronWolf pentru NAS 

IronWolf include tehnologia AgileArray. Optimizat pentru NAS oferind cea mai buna experienta posibila, AgileArray include optimizare RAID si un sistem de management al energiei.

  • Senzori : Dual-plane balance si Rotational Vibration (RV)  — disponibili pe variantele de 6, 8 si 10TB — atenueaza vibratiile in NAS-uri multi-bay pentru o performanta constanta si o fiabilitate marita 
  • Optimizarea RAID imbunatateste performanta 
  • Sistemul avansat de management economiseste energie si in acelasi timp ofera puterea necesara atunci când este nevoie 

Tehnologia Multi-User

Prin tehnologia Multi-User se pot prelucra pâna la 180TB pe an, mai multi utilizatori pot uploada si downloada date fara grija pe serverul NAS. Fie ca sunteti extrem de creativi sau un mic business, IronWolf este de partea dumneavoastra. 

Mai multe jocuri

Consolele de jocuri moderne au un rol dublu fiind si media servere, insa capacitatea limitata de stocare este o problema. Gamerii pot muta muzica si videoclipurile pe NAS-ul echipat cu hard disk-urile IronWolf si il pot folosii ca unitate de stocare pentru streaming. Cu capacitati de la 1 pâna la 10TB puteti face streaming la orice doriti de pe NAS-ul dumneavoastra. 

Propriul cloud server

Creati-va propriul imperiu media cu ajutorul hard disk-urile IronWolf ce pot avea pâna la 10TB spatiu de stocare si o performanta constanta pentru a rula continutul HD. Stocati mii de filme si fotografii pe NAS-ul dumneavoastra ca si cum ar fi propriul server cloud. Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.