Hard disk Seagate FireCuda SSHD 1TB SATA-III 7200RPM 64MB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hard disk Seagate FireCuda SSHD 1TB SATA-III 7200RPM 64MB de la Seagate

HDD SATA 1TB 7200RPM 6GB/S/64MB ST1000DX002 SEAGATE



Performanta feroce

FireCuda imbina tehnologia SSD si pe cea a unui HDD standard, avand ca rezultat performante similare cu un SSD, dar cu toata capacitatea unui HDD. Este upgrade-ul perfect pentru gameri, cei creativi si entuziasti.

Rapid. Mare. Durabil.

Joaca-te mai repede, lucrati mai inteligent. Hard disk-urile FireCuda ™ contopesc cele mai noi tehnologii ale unui SSD cu un hard disk standard pentru un amestec compact de capacitate si viteze de pana la 5 × mai rapide decat hard disk-uri tipice.

Experienta de gaming bogata

SSHD-urile FireCuda ofera viteze mai mari de incarcare pentru performanta non-stop
Economisiti timp cu o unitate de stocare ce porneste in cateva secunde
Intra in joc de 5x mai rapid decat hard disk-urile traditionale

Capacitate de stocare superioara

Cu pana la 2 TB de stocare, FireCuda face stergerea jocurilor si a fisierelor (pentru a elibera spatiul de pe disc) un lucru al trecutului. Perfect pentru gameri si cei creativi care vor totul, acum.Bucurati-va de pana la 2TB de spatiu atat pe hard disk-urile de 2.5 cat si 3.5 inch .Eliminati nevoia de a sterge jocurile instalate pentru a face loc celor noi .Stocati pana la 40 de jocuri per TB(la 25GB pe joc) cu SSHD-ul FireCuda de 2TB!

Durabilitate sporita

Nu va temeti de fiabilitatea unitatilor de stocare Seagate. SSHD-urile FireCuda vin cu o garantie de 5 ani, o garantie cu peste 2 sau 3 ani in plus fata de competitori.

Economisirea energiei

Cu FireCuda aveti posibilitatea de a scadea costurile si a marii capabilitatile dumneavoastra. Reducerea consumului de energie si micsorarea caldurii degajate va ajuta la cresterea performantei sistemului cat si la o rezistenta mai mare in timp. Tehnologia hibrida permite SSHD-ului sa economiseasca energie .Componentele cu un consum redus de energie ale SSHD-ului genereaza mai putina caldura astfel rezulta o performanta marita a PC-ului dumneavoastra

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.