Hard disk Seagate BarraCuda 2TB SATA-III 7200RPM 64MB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hard disk Seagate BarraCuda 2TB SATA-III 7200RPM 64MB de la Seagate

HDD SATA 2TB 7200RPM 6GB/S/64MB ST2000DM006 SEAGATE



ersatil, rapid și de încredere

Barracuda conduce industria cu cele mai mari capacități pentru desktop-uri și laptop-uri. Cu drive-uri disponibile până la 10 TB, portofoliul Barracuda este o opțiune excelentă pentru upgrade-uri la orice preț. 

Adaptabilitate uimitoare

Profitați la maximum de spațiul de stocare cu hard disk-urile Barracuda. De la calculatoare pline de fotografii și amintiri pana la pc-uri de gaming care au nevoie de mai mult spațiu pentru jocuri.

HardDisk-urile BarraCuda oferă!

Fiabilitate crescută, bazată pe 20 de ani de inovații. Un mix excelent între capacitatea de stocare și preț, pentru a se potrivi oricărui buget. Tehnologia Multi-Tier Caching inclusă în aceste hard disk-uri oferă o performanță excelentă. 

Încredere sporită 

Familia Barracuda este făcută pentru a rămâne mulți ani de acum încolo. Experiență - Timp de mai mult de 20 de ani, Seagate a fabricat și livrat hard disk-urile BarraCuda.Stați fără griji cu aceste hard disk-uri, Barracuda Pro oferă 5 ani de garanție 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.