Toshiba HDD Desktop 6TB, 3.5" SATA3, 7200 rpm, 128 MB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD Desktop 6TB, 3.5" SATA3, 7200 rpm, 128 MB de la Toshiba

6 TB HDD 3.5" | SATA 6.0 Gbs | 7200 rpm | 128 MB Buffer |

UNITATE HARD DISK SATA DE 3,5" - SERIA MD

STOCATI MA MULT

Stocati si mai mult cu seria unitatilor de hard disk interne MD SATA 3,5" cu consum redus de energie de la Toshiba. Adaugati pana la 6 TB si va convingeti de performanta si fiabilitatea izvorate din peste 40 de ani de dezvoltare a unitatilor de hard disk. Incluzand tehnologiile PMR (Perpendicular Magnetic Recording) si TMR (Tunnel Magneto Resistive), seria MD reuseste sa inregistreze la o densitate mai mare pentru a spori capacitatea si viteza. Datorita platanului de 7.200 rpm, memoriei tampon de 128 MB si tehnologiei NCQ (Native Command Queuing), veti lucra mai rapid ca niciodata.

 
 
 
 

TOSHIBA VA GARANTEAZA

Cu mai bine de un secol de inovatii, Toshiba este un pionier al unitatilor de hard disk la nivel mondial de peste 40 de ani. Seria MD beneficiaza de renumita calitate Toshiba si de cea mai recenta tehnologie pentru capacitate si performanta sporite.

CAPETE INOVATOARE

Ca lider al inovatiilor, Toshiba a creat combinatia tehnologica perfecta pentru fiabilitate, capacitate si viteza. Seria MD atinge niveluri noi ale performantei datorita tehnologiilor verificate si testate de citire si scriere a discului PMR (Perpendicular Magnetic Recording) si TMR (Tunnel Magneto Resistive).

PROCESARE LA VITEZA MARE

Reteta gestionarii datelor la viteza mare include platanul de 7200 rpm, o memorie tampon de 128 MB si tehnologia NCQ (Native Command Queuing). Aceasta imbunatateste timpii de incarcare si salvare, asigura o latenta vazuta si optimizarea continua a listei comenzilor de inregistrare.

CONSUM REDUS DE ENERGIE

Datorita componentelor excelent integrate si gestionarii inteligente a capetelor atunci cand nu sunt active, seria MD mentine un nivel scazut al consumului de energie. Astfel, sistemul functioneaza eficient si se previne supraincalzirea.

DATE IN SIGURANTA

Pentru a va proteja datele critice, seria MD este dotata cu un senzor de soc intern si cu tehnologia de incarcare a capetelor prin rampa.

RANDAMENT SILENTIOS

Seria MD se achita de sarcini cu un randament constant. Nivelul redus al zgomotului face ca aceasta serie sa fie ideala pentru acasa sau serviciu.

Capacitate (GB) 6000
Buffer (MB): 128
Viteza de rotatie (rpm): 7200
Interfata: SATA3
Viteza de transfer: max. 6.0 Gbit/s
Vezi mai mult

  • General
    • Seria
      MD04ACAxxx
    • Interfata
    • Capacitate
    • Buffer
    • Viteza
    • Form factor
      3.5 inch
    • Altele
      Rata de transfer maxima: 600 MB/s

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.