Western Digital HDD Desktop 1TB WD10EURX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD Desktop 1TB WD10EURX de la Western Digital

Capacitate: 1 TB
Viteza de rotatie: 5400 RPM
Buffer: 64 MB
Interfata: SATA 3



1TB WD AV-GP, Serial ATA3, 5400 rpm, 64MB

 

 

Silentios si rece

Tehnologia WD GreenPower dispune de temperaturi reduse in timpul functionarii pentru cresterea fiabilitatii si o acustica perfect redusa pentur PC-uri foarte silentioase si medii externe.

Consum al puterii redus

Tehnologia de administrare a consumului furnizeaza economii semnificative ale curentului si performante depline.

Ecologic

Mediile de stocare WD Green sunt realizate in mod inovativ si construite cu materiale ce nu contin halogeni pentru a asigura functionare buna.

Avantajul de a fi silentios si rece

De-a lungul timpului caldura are un impact major asupra fiabilitatii de ansamblu a vietii unui hard disk. Acest dezavantaj poate conduce ulterior la cresterea consumului de energie electrica, la cresterea nivelului de zgomot si in final la cresterea riscului de a se defecta. Produsele Western Digital vin echipate cu WD GreenPower Technology, care permite unitatii sa aibe o fiabilitate crescuta si sa functioneze la temperaturi scazute.

Gestionarea energiei cu performanta

Fiind cel mai performant in gama sa de produse la gestionarea energiei electrice, hard disk-ul Western Digital a redus productia de energie termica. Acesta este echipat cu o tehnologie de ultima generatie IntelliSeek care ofera un echilibru perfect intre performanta si putere. WD Green este liderul acestui raport de echilibru in comparatie cu hard disk-urile de 4 TB.

Fiabilitate cu o durata de viata crescuta

Cu o acustica inaudibila, vibratii reduse si o formatare avansata HDD 4K; toate acestea fac din WD Green o solutie mai viabila pentru PC-uri si aplicatii de actionare externe. WD Green are de asemenea un motor de actionare dubla, care ofera o mai mare precizie a transferurilor de date (2X) si totodata creste fiabilitatea unitatii.

Recomandari de utilizare

Hard disk-urile WD Green sunt testate si recomandate pentru utilizarea pe PC-uri de tip Desktop, dar si pentru stocare secundara in casete externe.

 

 

Capacitate:

1 TB

Viteza de rotatie:

5400 rpm

Buffer:

64 MB

Interfata:

SATA 3

Rata de transfer SATA:

600 MB/s

Dimensiuni (W x D x H):

101.6 x 147 x 26.1 mm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.