Seagate HDD server EXOS, 3.5", 2TB,SAS, 7200rpm, 256MB, Enterprise

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HDD server EXOS, 3.5", 2TB,SAS, 7200rpm, 256MB, Enterprise de la Seagate

 

De incredere. Eficient. Versatil.

Unitatile Exos E suporta sarcini de lucru de pana la 550 TB pe an - de 10 ori mai mult decat unitatile desktop. Cu un MTBF de 2 milioane de ore si bazandu-se pe 40 de ani de inovatie in domeniul hard disk-urilor, unitatile Exos E ofera performanta, fiabilitate, securitate si flexibilitate de top. Profitati la maximum de stocarea NAS, servere si JBOD pentru afaceri.

 

De ce sa alegeti Exos E?

 

De incredere

Cu un volum de lucru de 550 TB pe an, unitatile Exos E sunt un motor puternic proiectat pentru cele mai solicitante medii de stocare.  

 

 

 

Eficienta

Functiile PowerChoice si cea mai buna toleranta la vibratii rotationale din clasa lor ajuta la imbunatatirea eficientei unitatilor si la mentinerea costurilor la un nivel scazut.   

Versatilitate

Unitatile Exos E suporta sistemele mostenite 512N si sunt construite pentru a se potrivi unei multitudini de aplicatii.

 

Performanta imbunatatita

Memoria cache de scriere avansata cuplata cu TurboBoost ofera o crestere a performantei si minimizeaza riscul de pierdere a datelor din cauza unei pierderi neasteptate de energie.

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (GB) 2 TB
Altele

PowerChoice™ Technology

PowerBalance Technology

Viteza de rotatie (rpm) 7200
Buffer (MB) 256
Interfata SAS
Dimensiuni (W x D x H cm) 101.85 x 147 x 26.1 mm
Greutate (Kg) 0.620
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.