Hota incorporabila Franke FBI 502-H XS, 600 mc/h, 52 cm, inox satinat, 9925430

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Hota incorporabila Franke FBI 502-H XS, 600 mc/h, 52 cm, inox satinat, 9925430 de la Franke

 

NIVEL REDUS DE ZGOMOT

Toate hotele Franke asigura silentiozitate maxima datorita materialelor utilizate si a tehnologiilor dezvoltate.

 

 

CONSUM REDUS DE ENERGIE

Prin dezvoltarea unor tehnologii de ultima ora cum sunt motorul fara perii pentru reducerea consumului de energie cu 50% sau iluminarea cu LED care reduce la minim consumul de energie, Franke a anticipat noul normativ European referitor la consumul energetic care a intrat in vigoare la inceputul anului 2015.

 

 

CAPACITATE DE EVACUARE

Puterea de aspirare este declarata conform normativelor europene in vigoare, reflectand valoarea reala a capacitatii de aspirare. Gama variata de hote permite alegerea hotei in functie de dimensiunea bucatariei.

 


CALITATE

Hotele Franke sunt proiectate pentru a garanta fiabilitate totala si sunt supuse periodic unor teste pentru a se verifica performantele acestora. Capacitatea de aspirare si nivelul de zgomot sunt masurate in conformitate cu parametrii stabiliti de regulile organismului european CEDED format din principalii producatori europeni de hote.
 
 

FILTRE

Curatarea aerului prin utilizarea hotelor Franke este garantata de actiunea combinata a filtrelor de grasime si carbune activ. Primele, prezente fie la hotele cu evacuarea aerului catre exterior sau la cele cu recirculare, constituie o bariera impotriva fumurilor, vaporilor si filtreaza particulele de grasime; celelalte, prezente numai la hotele cu recircularea aerului, purifica aerul inainte de a il repune in circulatie.

 

Caracteristici

Tip: Incorporabila in mobila (caseta)
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 505
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 501 - 600
Clasa eficienta energetica: D
Putere (W): 205
Numar motoare: 1
Trepte de viteza: 3
Nivel de zgomot (db): 52
Control: Slider
Filtru pentru grasimi: Da (aluminiu)
Iluminare: Halogen, 2 x 28 W
Regim functionare: Evacuare / Recirculare
Diametru tub evacuare: Ø 150 mm (Ø 120 mm reductie livrata)
Latime: 51 - 55 cm
Accesorii optionale: Filtru carbon pentru functionare recirculare
Culoare: Inox/Argintiu
Latime: 52

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      600
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.