Hota telescopica Teka TL1 62

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Hota telescopica Teka TL1 62 de la Teka

Hotele traditionale oferite de Teka combina atentia asupra detaliilor cu parametrii tehnologici optimi ajungand sa reprezinte de fiecare data cea mai sigura alegere pentru utilizatori.
Teka va ofera o gama de hote traditionale cu un aspect deosebit, linii moderne care se inscriu perfect in linia generala a bucatariilor contemporane, aducand totodata o nota de distinctie in materie de stil si functionalitate.

Modelul de hota TEKA TL1 62 este de tip traditionala telescopica, cu stil de montare incorporabil, in doua trepte de viteza de absorbtie, turbina cu doua circuite de aer, filtru de grasime metalic, iar iluminarea se face cu ajutorul a doua becuri cu halogen

Hota ajunge la o tensiune de 220-240 V/ 50 Hz, are un singur motor, o capacitate de evacuare de 332 m3/h, un nivel zgomot maxim(conform DIN EN 60704-3): 46 dB(A). Diametrul orificiului de evacuare este de Ø 120 mm si are o reductie de Ø 150mm/ Ø 120mm.

Nota: produs recomandat bucatariilor cu suprafata de pana la 10 metri patrati.

 

Specificatii

Tip hota:

Traditionala telescopica

Numar motoare:

1

Putere (W):

240

Filtru:

Metalic

Control:

Butoane

 
Alte caracteristici

Inox:

Da

Culoare:

Inox

Altele:

Turbina dubla produs recomandat bucatariilor cu suprafata de pana la 9-10 m2

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      750
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.