Hota incorporabila decorativa Arctic AHI60B, Putere absorbtie 310 m3/h, 1 motor, Iluminare LED, Clasa C, 60 cm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Hota incorporabila decorativa Arctic AHI60B, Putere absorbtie 310 m3/h, 1 motor, Iluminare LED, Clasa C, 60 cm, Negru de la Arctic

Hota incorporabila decorativa Arctic AHI60B, Putere absorbtie 310 m3/h, 1 motor, Iluminare LED, Clasa C, 60 cm, Negru
   
Stiai ca poti gati si in acelasi timp sa ai invitati la masa? Hota decorativa Arctic AHI60B beneficiaza de 3 trepte de putere, iar fumul si mirosul vor fi eliminate instant. Filtrele antidegresare sunt lavabile,se curata foarte usor, iar tu vei avea mai mult timp liber pentru tine si cei dragi. Design-ul cu panou de sticla, face din acest model o hota eleganta, potrivita pasionatilor de gatit.
   
3 trepte de viteza
Dotata cu trei trepte de viteza si putere care permit ajustarea modului de functionare in timpul prepararii mancarii, poti sa pastrezi o atmosfera placuta in bucatarie.
   
Filtre anti-degresare lavabile
Prevazuta cu un sistem de filtre antidegresare eficiente, acestea absorb particulele si aburul din timpul procesului de gatire si sunt usor de intretinut, fiind lavabile.
   
Putere motor 121 W
Datorita puterii de 121 W a motorului, hota asigura o absorbtie sporita, te poti bucura acum de un climat placut in bucatarie. Astfel, poti gati in voie toate mancarurile tale preferate.
 
 
Capacitate de absorbtie
Stiai ca poti gati si in acelasi timp sa ai invitati la masa? Cu o capacitate de absorbtie de pana la 310 m³/h, fumul si mirosul vor fi eliminate instant din bucataria ta.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Design Decorativa
Tip panou de comanda Mecanic
Material Sticla termorezistenta
Tip filtru Filtru lavabil
Tip lumina LED
Numar becuri 2
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit minim de aer absorbit 130 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 310 m³/h
Nivel zgomot 61 dB
Putere 121 W
Trepte putere 3
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Numar motoare 1

EFICIENTA SI DURABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica C dintr-o gama de la A+++ la F

DIMENSIUNI

Inaltime 65 cm
Latime 60 cm
Adancime 34 cm
Greutate 7 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      310
    • Numar de motoare
      1
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.