Beko Hota decorativa HCF61620X, 603 m3/h, 60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Hota decorativa HCF61620X, 603 m3/h, 60 cm, Inox de la Beko

O hota este foarte utila in bucatarie pentru ca pastreaza o atmosfera placuta in bucatarie in timp ce gatesti. Hota din inox HCF61620X de la Beko este prevazuta cu filtru metalic lavabil, ceea ce asigura intretinerea foarte usor si are o eficienta de absorbtie a aburului si mirosului din timpul procesului de gatire pe care o poti regla in 3 trepte. Hota are si iluminare cu halogen care completeaza excelent designul si aspectul elegant al hotei Beko.
 
   
Filtru metalic anti grasime lavabil
Cheltuielile de intretinere ale hotei sunt reduse datorita filtrelor metalice anti-grasime care sunt lavabile si usor de curatat.  Aceste filtru colecteaza particulele generate in timpul gatitului mentinand bucataria curata.
   
Iluminare cu halogen
Iluminarea puternica cu halogen completeaza designul si aspectul elegant al hotei Beko. Zona de gatit beneficiaza de o luminozitate mult mai buna si eficienta energetica astfel incat uitati de griji si va bucurati de placerea gatitului.
   
3 trepte de putere
Cu ajutorul celor 3 trepte de putere poti regla puterea de absorbtie in functie de preparatul pe care il gatesti.
   
Capacitate de absorbtie
Stim cat de mult iti place sa gatesti pentru cei dragi. Dar de cele mai multe ori bucatarie ta este plina de fum. Hota Beko, prin puterea sa de absorbtie, iti este un aliat de nadejde. Acum poti gati friptura preferata si in acelasi timp sa te bucuri de un miros imbietor in casa.

Specificatii

Tip hota - Tshape
Alimentare - Electrica
Numar motoare - 1
Clasa energetica - C
Capacitate de absorbtie minima (m3/h) - 256
Capacitate de absorbtie maxima (m3/h) - 603
Nivel zgomot minim (dB) - 49
Nivel zgomot maxim (dB) - 70
Putere totala (W) - 290
Culoare produs - Inox
Greutate neta (kg) - 13.4

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      603
    • Numar de motoare
      1
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.