Hota de bucatarie decorativa Beko HCB63741BX, capacitate maxima de absorbtie 540 (m3/h), 3 trepte de viteza+Booster, control prin atingere, culoare inox + sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hota de bucatarie decorativa Beko HCB63741BX, capacitate maxima de absorbtie 540 (m3/h), 3 trepte de viteza+Booster, control prin atingere, culoare inox + sticla neagra de la Beko

Hota de bucatarie decorativa Beko HCB63741BX, capacitate max. de absorbtie - setare intensiv: 730 (m3/h), 3 trepte de viteza+Booster, control prin atingere, iluminare 2x28W, filtru anti-grasime metalic, culoare inox+ sticla neagra

FILTRU METALIC ANTI GRASIME LAVABIL

Cheltuielile de intretinere ale hotei sunt reduse datorita filtrelor metalice antigrasime care sunt lavabile si usor de curatat.  Aceste filter colecteaza particulele generate in timpul gatitului mentinand bucataria curata.
   
TOUCH CONTROL

Afisajul electronic de pe panoul de control are rol functional, iti permite sa reglezi treptele de viteza, sa accesezi iluminarea sau vei fii avertizat de starea de curatare a filtrelor.
   
BOOSTER

Functia Booster te ajuta sa atingi capacitatea maxima de absorbtie  intr-un timp foarte scurt.
   
SILENTIOZITATE

Modul de functionare al hotei este mult mai silentios, comparativ cu hotele obisnuite, nivelul de zgomot fiind redus pana la 49 decibeli.
   
CAPACITATE DE ABSORBTIE

Stim cat de mult iti place sa gatesti pentru cei dragi. Dar de cele mai multe ori bucatarie ta este plina de fum. Hota Beko, prin puterea sa de absorbtie, iti este un aliat de nadejde. Acum poti gati friptura preferata si in acelasi timp sa te bucuri de un miros imbietor in casa.
   
PANOU DIN STICLA

Aspectul elegant, forma atractiva si panoul din sticla ii ofera hotei mai mult stil, aceasta fiind alegerea ideala pentru pasionatii de design.


SPECIFICATII

Tip hota Incorporabila decorativa
Clasa energetica D
Consum anual de energie 156 kW
Numar motoare 1
Clasa eficienta iluminare D
Dimensiuni (IxLxA) 91.5 x 60 x 49
Putere (W) 250
Filtru Lavabil pentru grasimi
Clasa eficienta filtru grasime B
Nivel zgomot maxim (dB) 71
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h) 540

ALTE CARACTERISTICI

Inox Da
Culoare Inox / Negru
Diametru burlan (mm) 150
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      730
    • Numar de motoare
      1
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.