Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B, Design inclinat, Putere de absorbtie 537 mc/h, 1 motor

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B, Design inclinat, Putere de absorbtie 537 mc/h, 1 motor de la Beko

Design elegant

Vei starni admiratie in randul musafirilor cu noul aspect al hotelor BEKO, beneficiind de un design discret dar centrat pe functionalitate.

TouchControl

Afisajul electronic de pe panoul de control are rol functional, iti permite sa reglezi treptele de viteza, sa accesezi iluminarea sau vei fii avertizat de starea de curatare a filtrelor.

Capacitate de absorbtie

Stim cat de mult iti place sa gatesti pentru cei dragi. Dar de cele mai multe ori bucatarie ta este plina de fum. Hota Beko, prin puterea sa de absorbtie, iti este un aliat de nadejde. Acum poti gati friptura preferata si in acelasi timp sa te bucuri de un miros imbietor in casa.

Panou din sticla

Aspectul elegant, forma atractiva si panoul din sticla ii ofera hotei mai mult stil, aceasta fiind alegerea ideala pentru pasionatii de design.

Iluminare LED

Iluminarea hotei completeaza designul si aspectul elegant al hotei Beko. Zona de gatit beneficiaza de o luminozitate sporita si eficienta energetica astfel incat uitati de griji si va bucurati de placerea gatitului.

3 trepte de putere

Cu ajutorul celor 3 trepte de putere poti regla puterea de absorbtie in functie de preparatul pe care il gatesti. 

Filtru metalic anti grasime lavabil

Cheltuielile de intretinere ale hotei sunt reduse datorita filtrelor metalice anti-grasime care sunt lavabile si usor de curatat.  Aceste filter colecteaza particulele generate in timpul gatitului mentinand bucataria curata.

 Specificatii Tehnice

Tip hota Decorativa
Alimentare Electrica
Numar motoare 1
Capacitate de absorbtie minima (m3/h) 249
Capacitate de absorbtie maxima (m3/h) 537
Nivel zgomot minim (dB) 55
Nivel zgomot maxim (dB) 71
Putere totala (W) 310
Culoare produs Negru
Dimensiuni(lxLxA,cm) 59,6x36,5x38,6
Greutate neta (kg) 10.4
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      537
    • Numar de motoare
      1
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.