Miele Hota tip insula DA 6700 Aura Edition 6000, putere de absorbtie 600mc/h, recirculare

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Hota tip insula DA 6700 Aura Edition 6000, putere de absorbtie 600mc/h, recirculare de la Miele

Accelerare automata a ventilatorului
Dupa ce gatiti, accelerarea automata a ventilatorului permite evacuarea completa a aburilor si mirosurilor neplacute din aer. Hota poate fi setata astfel incat sa se opreasca automat din functiune dupa 5 sau 15 minute.
Numarare inversa a timpului, vizibila in permanenta
Daca filtrul de grasime sau filtrul cu carbon activ al aparatului de gatit Miele este saturat, se va aprinde LED-ul rosu. Filtrul trebuie curatat sau inlocuit cat mai curand. Puteti sa reglati in mod individual durata de viata a acestor filtre: Indicatorul de saturatie a filtrului de grasime poate fi programat la 20, 30, 40 sau 50 de ore, iar indicatorul de saturatie a filtrului cu carbon activ poate fi programat la 120, 180 sau 240 de ore.

Functionare automata, control inteligent
Obtineti evacuarea optima a vaporilor si mirosurilor din bucatarie - si economisiti energie in acelasi timp: O hota Miele echipata cu sistemul Con@ctivity 2.0 realizeaza aceste deziderate in mod automat. Sistemul Con@ctivity 2.0 de la Miele permite comunicarea dintre hota si plita. Sistemul Con@ctivity 2.0 colecteaza informatii referitoare la plita si le transmite catre sistemele de comanda integrate in hota. Hota dvs. Miele utilizeaza apoi aceste date pentru a selecta automat setarea corecta pentru ventilator, in vederea asigurarii permanente a unui microclimat optim in incapere. In acest fel, va puteti concentra exclusiv asupra procesului de gatire. Nu trebuie nici macar sa va amintiti sa opriti aparatul din functiune. Datorita sistemului automat de control al functionarii, hota se va opri in mod automat din functiune cand terminati de gatit, astfel incat nu veti consuma niciodata mai multa energie decat este necesar. De asemenea, puteti controla manual aparatul.


Montat din fabricatie


Comunicarea dintre plita si hota este controlata prin tehnologie RF. Modulul RF este instalat din fabricatie in hota, iar dispozitivul de comunicatie fara fir necesar pentru plita Miele este furnizat impreuna cu hota.

Comanda speciala
Dorintele clientilor sunt de maxima prioritate pentru Miele. Preferintele de design, lungimea sistemului de conducte, configuratia incaperii, obiceiurile de gatit, inaltimea sau alte cerinte speciale - numeroase variabile influenteaza alegerea specificatiilor unei hote. Cu Miele puteti gasi solutia perfect adaptata pentru dvs. La cerere, Miele va adapta lungimea cosului, latimea adancimea hotei conform solicitarilor dvs.
Purism fara varsta
Miele ofera o mare varietate de modele de hote si o lista lunga de caracteristici functionale - tehnologia perfecta pentru fiecare cerinta. Hotele oferite de Miele au dotari unice, fara a ocupa prea mult spatiu. Cu linii clare, aceste aparate functioneaza eficient si au un design atemporal.
O bucatarie din care lipsesc mirosurile neplacute
In plus fata de filtrul de grasime, hotele cu recirculare de la Miele sunt prevazute cu un filtru cu carbon activ, cu tehnologia NoSmell. Acest filtru Miele elimina mirosurile neplacute in mod eficient si pentru un timp indelungat.
Confort si siguranta in fiecare detaliu
Situat in spatele filtrelor de grasime ale accesoriului CleanCoverde la Miele: In locul muchiilor metalice ascutite si a componentelor electrice, veti gasi numai o suprafata fina, etansata. Suprafata este deosebit de usor de curatat si va protejeaza de contactul cu cablurile si componentele motorului. Atentie la detalii specifica pentru Miele - pentru confortul si siguranta dvs.
Estetic si cu o sumedenie de functii utile
Hotele de la Miele sunt prevazute cu un filtru de grasime din otel inoxidabil, care este format din 10 straturi. Straturile superioare si cadrul filtrului sunt realizate din otel inoxidabil de mare calitate. „Atunci cand curatati filtrele de grasime ale masinii de spalat vase, nu va aparea nicio urma de decolorare”, iar filtrele de grasime de la Miele isi pastreaza aspectul si eficienta pentru un timp indelungat.
Iluminat puternic cu un consum minim de energie
Spoturile cu LED-uri reprezinta un punct de atractie si o solutie ecologica. Un spot cu LED-uri Miele consuma numai 3 sau 4,5 W, economisind astfel multa energie. LED-urile Miele ilumineaza hota cu o lumina calda, naturala si uniforma (3500 K). Considerand cel putin 20.000 de ore de operare, nu va trebui sa inlocuiti spoturile niciodata in viata hotei. Aceasta valoare reprezinta o utilizari de aprox. 20 de ore pe saptamana, timp de 20 de ani.
Putere maxima programabila
Setarea „Intensive” asigura un flux de aer foarte ridicat si este destinat numai operatiilor scurte, de exemplu atunci cand ardeti mancarea si este emanat un fum dens si un miros puternic. Setarea „Intensive” poate fi programata astfel incat ventilatorul sa comute in mod automat la setarea 3 dupa 10 minute. Acest lucru permite evitarea unui consum inutil de energie.
Eficienta energetica superioara
Eticheta energetica va informeaza imediat cu privire la eficienta si capacitatea hotei. Electrocasnicele Miele combina cele mai bune valori pentru ventilator, filtrul de grasime si eficienta iluminatului, fiind, de asemenea, si foarte silentioase.
Alegeti intotdeauna siguranta
Hota se va opri automat din functionare dupa 10 ore. Acest lucru inseamna siguranta maxima chiar si in cazul aparitiei unor erori de functionare.
Siguranta mare pentru plitele cu panou de sticla
Hotele Miele au o constructie bazata pe combinatia dintre sticla si otel inoxidabil si sunt prevazute cu un panou de sticla de siguranta. In cazul spargerii, aceasta sticla speciala se dezintegreaza in bucati mici si neascutite. Ideea: Miele garanteaza siguranta maxima chiar si in situatii neprevazute.

Tip constructie  Hota de insula

Design

Culoare  Otel inoxidabil
Personalizare posibila la cerere
Inaltime variabila disponibila pentru comenzi speciale

Moduri de functionare

Tip de ghidaj de aer  Recirculare

Confortul utilizatorului

Comenzi electronice
Comenzi tactile pe sticla
Niveluri de putere (numar in afara de Intensive)  3
Setare Intensive
Intrerupator „Intensiveˮ programabil
Timp de functionare prelungita 5/15 min.
Indicator de saturatie a filtrului de grasime programabil
Indicator de saturatie a filtrului de carbune programabil

Curatare confortabila

Captuseala hota CleanCover usor de curatat

Eficienta si sustenabilitate

Clasa eficientei energetice C
Consum energetic anual in kWh/an 80,6
Clasa de eficienta fluido-dinamica D
Clasa de eficienta a iluminarii A
Clasa de eficienta a filtrarii grasimilor B

Legarea in retea a aparatelor electrocasnice

Miele@home
MobileControl
Functie automata Con@ctivity 2.0

Sistem de filtrare

Filtre de grasime din inox lavabile in masina de spalat vase 2
Iluminat LED
Numar x W 4 x 3 W
Intensitatea luminii in Lx 600
Temperatura de culoare in K 3.500

Ventilator

Ventilator cu o singura functie
Motor c.a.

Debit de aer in regim recirculare

Debit de aer la setarea 1 (m³/h) conform EN 61591  250
Debit de aer la setarea 2 (m³/h) conform EN 61591 350
Debit de aer la setarea 3 (m³/h) conform EN 61591 450
Debit de aer la setarea Intensive (m³/h) conform EN 61591 600
Nivel de putere zgomot la setarea 1 (dB(A) la 1 pW) conform EN 60704-3 54
Nivel de putere zgomot la setarea 2 (dB(A) la 1 pW) conform EN 60704-3 63
Nivel de putere zgomot la setarea 3 (dB(A) la 1 pW) conform EN 60704-3 67
Nivel de putere zgomot la setarea Intensive (dB(A) la 1 pW) conform EN 60704-3 74
Nivel de presiune zgomot la setarea 1 (dB(A) la 20 µPa) conform EN 60704-2-13 39
Nivel de presiune zgomot la setarea 2 (dB(A) la 20 µPa) conform EN 60704-2-13 48
Nivel de presiune zgomot la setarea 3 (dB(A) la 20 µPa) conform EN 60704-2-13 53
Nivel de presiune zgomot la setarea Intensive (dB(A) la 20 µPa) conform EN 60704-2-13 59

Siguranta

Oprire de siguranta
Sticla de siguranta monostrat (ESG)

Date tehnice

Inaltime totala hota pentru recirculare in mm 500-1.500
Latime bolta in mm 1.000
Inaltimea carcasei hotei in mm 112
Adancimea carcasei hotei in mm 700
Distanta minima deasupra plitelor electrice in mm 450
Inaltime minima deasupra plitei cu gaz (max. 12,6 kW putere totala, arzator? 4,5 kW) in mm 650
Greutate neta in kg 33,0
Lungimea cablului electrica in m 1,8
Cu circuite nemodificabile
Putere electrica totala in kW 0,16
Tensiune in V 230
Tensiune nominala siguranta in A 10
Frequenz in Hz 50
Numar de faze 1

Accesorii furnizate

Filtru cu carbon activ
Stick wireless Con@ctivity 2.0 pentru KM XKS 3000 Z
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      600

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.