Studio Casa Hota decorativa Cristal Black Venezia, putere de absorbtie 377 mc / h, 1 motor, 60 cm, sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hota decorativa Cristal Black Venezia, putere de absorbtie 377 mc / h, 1 motor, 60 cm, sticla neagra de la Studio Casa

Hota decorativa Studio Casa Cristal Black Venezia este o hota decorativa ce creeaza o ambianta placuta atat prin eleganta design-ului, cat si prin eficienta sporita in functionare. Design-ul modern, cu finisaj din sticla neagra termorezistenta si butoane usor de accesat, doar printr-o simpla apasare, vor da farmec bucatariei dumneavoastra iar cele 3 trepte de viteza ale acesteia vor asigura, in acelasi timp, ventilarea necesara si optima.

In orice tip de bucatarie va fi instalata, clasica sau deschisa (open space), spatiul va fi unul lipsit de fum sau miros de mancare - acest lucru o garanteaza capacitatea mare de absorbtie, de 377 mc/h.

Desi dotata cu un motor Turbo, hota decorativa Studio Casa Cristal Black Venezia nu depaseste un nivel de zgomot de maximum 63 db. In plus, este prevazuta si cu iluminare cu lampa halogen de 40 W.

 

Specificatii

Numar motoare: 1
Tip hota: De perete
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 85 kWh / an
Clasa eficienta iluminare: A
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie: 3
Clasa eficienta filtru grasime: D
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 195
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 377
Nivel zgomot minim (dB): 48
Nivel zgomot maxim (dB): 63
Control: Butoane
Culoare: Negru

Alte caracteristici

Diametru burlan (mm): 120

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere de absorbtie (mc/h)
      377
    • Numar de motoare
      1
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.