Husa heat reflect universal masa de calcat Leifheit 145 cm x 45 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Husa heat reflect universal masa de calcat Leifheit 145 cm x 45 cm de la Leifheit

Husa heat reflect universal masa de calcat Leifheit 145 cm x 45 cm ideala pentru a face din calcatul hainelor o activitate mai placuta si mai rapida. In plus, datorita paletei cromatice vesele, masa de calcat va avea un nou aspect.

Husa pentru masa de calcat Leifheit Heat Reflect face calcarea mai rapida datorita suprafatei metalice care reflecta caldura de la fier. Acesta va aluneca mai usor peste rufele tale, ceea ce va face ca pana si cutele cele mai incapatanate sa cedeze. Mai mult decat atat, nu va mai fi nevoie sa calci hainele pe ambele fete, ceea ce asigura un timp injumatatit de munca.

Husa este simplu de pus datorita snurului care se strange foare usor. Materialele din care este realizata husa sunt certificate Eco-Tex pentru calitate si sunt ecologice. 

Husa pentru masa de calcat Heat Reflect Universal este potrivita pentru toate mesele de calcat pana la o dimensiune maxima de 145 x 45 cm. Aceasta husa este ideala pentru utilizarea cu fiare de calcat cu abur si statii de calcat.

Numeroasele inovatii ale Leifheit au facut ca activitatile casnice de zi cu zi sa devina mai usoare, mai eficiente si mai placute. In acest fel, cu timpul economisit, ai mai mult timp liber pentru a te bucura de lucrurile frumoase ale vietii.

Caracteristici produs:

  • Marime universala;
  • Potrivita pentru mese de calcat de pana la:  (L x l): 145 cm x 45 cm
  • Captusita cu spuma de 3 mm grosime;
  • Certificata Eco-Tex;
  • Imprimeu colorat, vesel.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.