Apple iPod Shuffle 2gb, Space Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPod Shuffle 2gb, Space Gray de la Apple

Formate suportate:WAV, AAC, Protected AAC (iTunes Store), MP3, Audible (format 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, si AAX+), Apple Lossless, AIFF

Mixul perfect.

Noul iPod shuffle, colorat, usor de fixat si gata de drum. Cu butoane,

VoiceOver si playlisturi, este cel mai bun iPod shuffle.

 


 

Aluminiu finisat elegant. Cinci culori stralucitoare.

Carcasa este creata dintr-o singura bucata de aluminiu slefuit pentru o stralucire eleganta. Asa ca noul iPod Shuffle e solid, suplu si durabil. Iar paleta de culori il transforma intr-un accesoriu la moda. Alege argintiu, albastru, verde, portocaliu sau roz sclipitor.

 

Sute de melodii la pachet.

Nu lasa niciodata o melodie preferata acasa. Pe langa cele pana la 15 ore de viata ale bateriei, iPod Shuffle iti mai ofera 2 GB de memorie, ca sa poti stoca sute de melodii.

Asta inseamna ca ai suficient spatiu pentru melodiile care iti sunt esentiale pe drum sau in timpul programului de fitness. Precum si pentru playlisturi multiple, Genius Mixes si podcasturi.

 

 

Merge oriunde. si cu orice.

iPod Shuffle nu este doar portabil. Este si usor de purtat pe imbracaminte. Fixeaza-l cu ajutorul clemei pe maneca, jacheta, echipamentul sportiv, rucsac sau cureaua posetei, si el ramane la locul sau - fie ca te grabesti sa rezolvi ceva sau alergi pe pista.

 

Comanda-ti muzica doar cu un clic.

Panoul mare de control de pe iPod shuffle, cu posibilitate de clic, s-a intors. El este acum cu 18% mai mare decat la modelele iPod Shuffle anterioare, deci este si mai usor sa vezi si sa folosesti comenzile. Apasa butonul central pentru a reda si a face pauza. Apasa butoanele exterioare pentru a sari peste piese inainte si inapoi si pentru a ajusta volumul. Click, click, click. E muzica pentru degetele tale.

 

Asculta in stilul tau.

Poate ca esti spontan. Sau poate preferi putina ordine. Trebuie doar sa deplasezi butonul de shuffle pentru a-l adapta stilului tau de a asculta muzica. impinge-l spre stanga, si vei auzi muzica intr-un mod proaspat si aleator. impinge-l spre centru si melodiile tale vor fi redate in ordine. Sau impinge-l spre dreapta pentru a stinge iPod Shuffle.

 

Stanga: redare aleatoare Centru: redare in ordine Dreapta: stingere iPod

VoiceOver. Iti spune ce vrei sa auzi.

 

Da-le melodiilor tale o voce.

Sa zicem ca asculti o melodie si vrei sa stii titlul sau artistul. Trebuie doar sa apesi noul buton VoiceOver din partea superioara a iPod shuffle, si vei afla.3 Poti folosi VoiceOver chiar si pentru a auzi denumirile playlisturilor si a comuta Intre ele. Iar daca bateria trebuie reIncarcata, VoiceOver Iti va comunica si acest fapt.

 

Buton VoiceOver



Vorbeste pe limba ta.

Un cantec de dragoste frantuzesc. Un bolero spaniol. O cantata italiana. Colectia ta de muzica are melodii din toata lumea. De aceea, VoiceOver vorbeste 25 de limbi diferite. Asa ca poate sa Iti spuna titlurile melodiilor si artistii In limba lor materna sau Intr-o alta limba, la alegerea ta.

Playlisturi. Mixul perfect pentru orice stare de spirit.

 

Sincronizeaza dupa pofta inimii.

iTunes pe Mac sau PC te ajuta sa iti umpli iPod Shuffle. Trebuie doar sa alegi playlisturile, podcasturile sau alte fisiere audio dorite iar apoi sa le sincronizezi.


Cand un singur playlist nu e de ajuns.

in iTunes, pe computerul tau, ai probabil playlisturi multiple. Una pentru drumul catre serviciu. Una pentru sala de fitness. Una pur si simplu pentru relaxare. Sincronizeaza-ti toate aceste playlisturi pe iPod Shuffle si poti asculta mixul perfect pentru starea de spirit in care te afli. VoiceOver iti spune denumirea fiecarui playlist, deci este usor sa comuti intre ele si sa il gasesti pe cel pe care il doresti, fara sa trebuiasca sa cauti.

 

Genius e acum si pe iPod shuffle.

Mai exista un mod de a obtine un mix bun pe iPod Shuffle: lasa-l pe Genius sa se ocupe de asta. Activeaza Genius in iTunes pe computerul tau si acesta va gasi in mod automat melodii care merg perfect impreuna. Apoi va crea Genius Mixes, pe care le poti sincroniza usor pe iPod Shuffle. Este modul perfect de a redescoperi melodii pe care nu le-ai mai ascultat de mult timp.

Tip: Ipod Shuffle generatia 4

Capacitate: 2 GB

Durata de functionare:

Audio: 15 ore

Formate suportate:

WAV
AAC
Protected AAC (iTunes Store)
MP3
Audible (format 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, si AAX+)
Apple Lossless
AIFF

Interfata: USB

Porturi: 3.5 mm

Accesorii incluse:

Casti Apple
Ghid rapid de utilizare
Cablu USB iPod shuffle

Culoare: Space Gray

Dimensiuni (W x H x D mm):: 31.6 x 29 x 8.7

Greutate: 12.5 g

Alimentare: via USB, Baterie Li-Ion

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.