Apple iPod Touch 16gb, Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPod Touch 16gb, Gold de la Apple

 

 
iPod touch

A8 chip, camera 8MP iSight , 5 culori deosebite.
 
 
  Muzica ta, oriunde te duci

iPod Touce este modul perfect de a transporta colectia dvs. preferata oriunde. Cu aplicatia iTunes Store, cel mai mare catalog de muzica din lume, puteti sa incarcati iPod Touch-ul cu o gama variata de muzica. Pentru a imbunatati experienta dvs muzicala si chiar mai mult, Apple Music este disponibil pe iPod Touch, chiar in Music App.
 
 
  Mai multa putere pentru jocuri  

Un cip puternic A8. Un display Retina uimitor. Un design incredibil de portabil. Fie ca va place actiunea, detaliile uimitoare din jocurile de strategie, sau puzzle-uri complicate, iPod Touch ofera o experienta unica pentru jocurile mobile.
 
 
Cipul A8 - pentru satisfacerea nevoilor de viteza

iPod Touch dispune de un design Apple cu un cip A8 construit pe o arhitectura de 64-bit. Acest cip dispune de performanta GPU de 10 ori mai rapida decat generatia veche de iPod Touch - astfel incat grafica din jocurile tale preferate sa fie mult mai receptiva si sa arate mai viu decat oricand inainte. Si veti obtine aceasi impresionanta durata de viata a bateriei, cu pana la 40 de ore de muzica si 8 ore de redare playback a videoclipurilor.
 
 
Display Retina de 4 inch. Mare Distractie!

iPod Touch are un display retina de 4 inch, asa ca puteti sa dati drumul la distractie. Acele de par din curse, lista de redare a melodiilor de petrecere favorite, fotografiile prietenilor - toate acum cu un plus de realism, vii si o imagine de cristal. Iar display-ul widescreen este perfect pentru filmele HD si emisiunile TV.
 
 
  Vedeti ce puteti face cu o camera si mai buna

iPod Touch dispune de o noua camera iSight de 8 megapixeli si o camera imbunatatita FaceTime HD, astfel incat sa puteti lua unele dintre cele mai uimitoare fotografii si videoclipuri pe care le-ati capturat vreodata. Aceste noi camere vin cu caracteristici superioare cum ar fi - slo-m, burst mode, functia imbunatatita de noise reduction si de detectare a fetei. Cu iCloud Photo Library puteti accesa, edita si partaja cu usurinta fotografiile de pe toate dispozitivele tale.
 
 
  Cel mai avansat sistem de operare mobil din lume

iOS 8 este dotat cu caracteristici pentru a obtine cat mai multe din iPod Touch. Acum puteti adauga vocea dvs si video la mesajele text, puteti face rapid modificari uimitoare la fotografiile tale, sa tii evidenta sanatatii tale si multe altele. Tastarea este de asemenea mult mai usoara datorita capacitatii de text predictiv.
 
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.