Apple iPod Shuffle 2gb, Pink

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple iPod Shuffle 2gb, Pink de la Apple

iPod shuffle

Suna colosal de bine.

Albastru, roz, argintiu, auriu si gri stelar.

 

Sute de melodii la pachet.

Nu mai trebuie sa renunti la nicio alta melodie preferata. Pe langa autonomia bateriei de pana la 15 ore,1 iPod shuffle are o capacitate de sute de melodii. Asadar ai loc destul pentru melodiile esentiale unei sesiuni de sport sau navetei. Si pentru playlisturi multiple, Genius Mixes, podcasturi si audiobookuri.

 

 

Bune de apasat.
Controleaza-ti muzica cu un clic.

iPod shuffle are pe partea frontala un mic panou de comanda cu butoane pe care le vezi si folosesti usor - redare, pauza, inainte sau inapoi. Clic, clic, clic. Este muzica data in stapanirea degetelor.

Asculta in stilul tau.

Poate esti genul spontan. Sau poate preferi un pic de ordine. Trebuie doar sa glisezi butonul de ascultare aleatorie in functie de ce ai chef sa asculti. Gliseaza la stanga si vei auzi muzica intr-o ordine cu totul noua, aleatorie. Gliseaza la mijloc si melodiile tale sunt redate in ordine.

 

 

 

 

VoiceOver
Iti spune ce vrei sa auzi.

Da melodiilor tale o voce.

Sa zicem ca asculti o melodie si vrei sa stii titlul sau artistul. Apasa butonul VoiceOver din partea de sus a iPod shuffle si ti se va spune.2 Poti chiar si sa folosesti VoiceOver pentru a auzi numele playlisturilor si sa comuti intre ele.


Vorbeste pe limba ta.

Un cantec de dragoste in franceza. Un bolero spaniol. O cantata italiana. Colectia ta de muzica are melodii din toata lumea. De aceea VoiceOver vorbeste 29 de limbi diferite. Pentru a-ti spune titlurile melodiilor si numele artistilor in limba lor nativa sau in orice limba alegi.

 

 

Mixul perfect pentru orice stare de spirit.

Sincronizeaza dupa pofta inimii.

Cu iTunes pe Mac sau PC este usor sa incarci iPod shuffle cu muzica. Alege playlisturile, audiobookurile, podcasturile si alte fisiere audio pe care le vrei, apoi sincronizeaza. Poti sa sincronizezi playlisturi multiple pe iPod shuffle, asa ca ai intotdeauna mixul perfect pentru orice ai avea chef sa asculti.

Lasa-l pe Genius sa-ti cante in struna.

Mai exista o modalitate de a obtine un mix bun de muzica pe iPod shuffle: pune-l pe Genius la treaba. Genius gaseste automat melodii care se potrivesc de minune, apoi creeaza playlisturi numite Mixuri Genius pe care le poti sincroniza pe iPod shuffle. Este modalitatea perfecta de a redescoperi melodii pe care nu le-ai mai ascultat de o vesnicie.

 

Design

Frumos si de purtat.

Aluminiu eloxat si elegant. Cinci culori superbe.

Creat dintr-o singura bucata de aluminiu, iPod shuffle este solid, suplu si durabil. Iar paleta de culori il face sa fie un accesoriu mereu la moda.

Merge oriunde. Si cu orice.

iPod nu este doar portabil. Este si purtabil. Prinde-l de camasa, geaca, echipamentul de sport, rucsac sau cureaua de la geanta si acolo ramane — fie ca alergi cu treaba sau alergi prin parc.

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.