Imprimanta inkjet color CISS Canon PIXMA G1430, dimensiune A4, viteza 11ipm alb-negru, 6ipm color, rezolutie printare 4800x1200 dpi, imprimare fara margini, alimentare hartie 100 coli

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta inkjet color CISS Canon PIXMA G1430, dimensiune A4, viteza 11ipm alb-negru, 6ipm color, rezolutie printare 4800x1200 dpi, imprimare fara margini, alimentare hartie 100 coli de la Canon

Faceţi economii uriaşe la costurile de imprimare la domiciliu cu această imprimantă rapidă şi uşor de utilizat cu rezervoare de cerneală reîncărcabile.
 
 
Imprimare rapidă. Economii URIAŞE

Imprimaţi rapid documente acasă, făcând economii uriaşe, cu această imprimantă MegaTank accesibilă şi eficientă. Cu rezervoare reîncărcabile şi un singur set de recipiente de cerneală producând până la 8.100 de imprimări¹, costurile de funcţionare sunt uimitor de scăzute comparativ cu imprimantele cu cartuşe.
 
 
   
Costuri foarte mici de funcţionare

Faceţi economii uriaşe pe toată durata de viaţă a imprimantei datorită rezervoarelor de cerneală reîncărcabile de mare capacitate. Imprimaţi 6.000² de pagini cu cerneală neagră (7.600 în modul economic) şi 7.700² de pagini cu cerneală color (8.100 în modul economic)
Utilizare simplă

Utilizare zilnică uşoară, directă datorită instalării unui cap de imprimare cu o singură acţiune
   
   
Productivitate de mare viteză

Obţineţi documente mai rapid datorită vitezelor de imprimare de 11,0 ipm (monocrom) şi 6,0 ipm (color)
Întreţinere uşoară la domiciliu

Menţineţi la minimum timpul de inactivitate datorită cartuşului de mentenanţă care poate fi înlocuit de utilizator şi recipientelor de cerneală fără presare, cu ID mecanic
   
   
Lucraţi cu mai multe suporturi

Fiţi creativ acasă cu posibilitatea de a imprima pe hârtie foto magnetică şi mată
Design compact

Având dimensiuni mici, imprimanta compactă PIXMA G1430 este ideală pentru locuinţe de toate dimensiunile
 
1. Randamentul color este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue în modul economic cu recipiente noi de cerneală după configurarea iniţială.
2. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu recipiente noi de cerneală după configurarea iniţială.
3. Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel.
     Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Format
      A4
    • Interfata
    • Tehnologie
    • Rezolutie (dpi)
      4800x1200 dpi
    • Mod Tiparire
      Color

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.