Imprimanta inkjet color CISS Epson L121, dimensiune A4, usb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta inkjet color CISS Epson L121, dimensiune A4, usb de la Epson

Cea mai mica imprimanta EcoTank cu o singura functie de la Epson ofera o imprimare color economica si fiabila.

Fiind ideala pentru biroul de acasa si pentru studentii care doresc sa reduca costurile de imprimare, aceasta imprimanta fara cartuse, cu 4 culori, fiabila si compacta utilizeaza tehnologia capului de printare Micro Piezo si cerneala originala Epson pentru ca utilizatorii sa imprime la calitate Epson cu costuri minime.

 

Imprimare la cost minim

Cu L121 imprimarea este accesibila si are un cost scazut. Fiecare set de recipiente de cerneala poate imprima pana la 4.500 de pagini alb-negru si 7.500 de pagini color, oferind un cost foarte scazut pe pagina, atat pentru imprimarea alb-negru, cat si pentru cea color.

 

Usor de utilizat si fiabila

Sporiti productivitatea si reduceti timpul pierdut imprimand fara probleme. Rezervorul de cerneala special este complet integrat in imprimanta, astfel incat va puteti bucura de o imprimare color fiabila, fara murdaria sau complicatiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale sau sistemele integrate de rezervoare de cerneala terte. Recipientele de cerneala Epson originale faciliteaza reumplerea rezervorului de cerneala cu ajutorul etichetelor clare si duzei fara scurgeri. L121 are rezervoare de cerneala de 40 ml, datorita carora dimensiunea sa este mai mica si mai compacta, permitandu-i sa se integreze cu usurinta in birourile de acasa sau in camerele din caminele studentesti. Imprimanta este oferita cu o garantie de 12 luni (sau 15.000 de pagini), ceea ce va asigura ca veti fi ajutati in cazul aparitiei unor probleme.

 

Imprimare la calitate Epson

L121 utilizeaza cerneala Epson originala si tehnologia Epson Micro Piezo pentru a produce imprimari de calitate in mod constant. Viteza de imprimare ISO de b9ppm alb-negru si 4.8ppm color va asigura ca nu veti astepta prea mult pana la finalizarea lucrarilor de imprimare.

 

Caracteristici cheie:

  • Calitate Epson Rezervor de cerneala special, care poate fi reumplut
  • Siguranta Acoperita de garantia Epson
  • Design compact Dimensiuni mici, ideale pentru utilizare la domiciliu
  • Raport optim calitate-pret Cost pe pagina extrem de redus
  • Simplu de utilizat Instalare simpla, fara complicatii
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
    • Functii disponibile
      PrintarePrintare
    • Mod Tiparire
      Monocrom
      Color
    • Conectivitate
      USB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.