Epson Imptimanta InkJet B-310N C11CA67701

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Imptimanta InkJet B-310N C11CA67701 de la Epson

Format: A4
Interfata: USBRetea
Tehnologie: CISS



EPSON B-310N

Oferiti firmei dumneavoastra avantajul imprimantei noastre de inalta calitate si productivitate si bucurati-va de listare color de prima clasa la costuri de utilizare scazute. Maximizati productivitatea listand pana la 37 de pagini pe minut, beneficiind si de o flexibilitate deplina privind mediile de tiparire si de o fiabilitate excelenta. De asemenea, puteti adapta imprimanta business cu jet de cerneala Epson B-310N la cerintele individuale ale companiei dumneavoastra, inclusiv pentru birouri, retail, magazine mici, institutii medicale si de invatamant.

Productivitate ridicata.

Volumul de listare ajunge pana la 3.000 de pagini monocrom si 3.500 de pagini color. Aveti la dispozitie si solutii ample de gestionare a hartiei, cu o capacitate standard de 650 de coli, 2 surse de hartie si functie duplex automata. Partajati imprimanta intre mai multe echipe, profitand de conectivitatea de mare viteza. Avand un set de cartuse de capacitate standard inclus, veti putea incepe lucrul imediat.

Fiabilitate excelenta.

Reduceti perioadele de inactivitate cu ajutorul ciclului lunar de pana la 10.000 de pagini, posibil datorita capului de listare Micro Piezo, care rezista pe intreaga durata de viata a imprimantei, si datorita unui mecanism foarte robust de introducere a hartiei. Sistemul de verificare automata a duzelor pastreaza capul de listare curat, asigurand calitate maxima in orice moment*1.

O varietate de medii de tiparire.

Listati pe o gama larga de medii de tiparire si dimensiuni de hartie, inclusiv anteturi de scrisori, plicuri simple si reciclate. Este ideala si pentru listarea rapida de text cu aspect clar sau materiale de marketing color la calitate inalta. Calitate asigurata la listarea de text alb-negru si color, chiar pe hartie simpla, folosind cernelurile pe baza de pigment Epson DURABrite Ultra. De asemenea, cerneala se usuca rapid si este durabila, rezistenta la apa si pete datorita invelisului original de rasina.

CARACTERISTICI ESENTIALE

Viteza
Listati pana la 37 ppm, cu 19 ppm*2 monocrom si 18 ppm*2 color la calitate
Cost scazut pe pagina
Costuri de utilizare cu 60% mai mici in comparatie cu imprimantele laser
Panou de comanda cu LCD
Se poate instala in retea fara a fi necesara nicio configurare a PC-ului.
Tehnologia Micro Piezo™
Listare cu consum energetic scazut si capete de listare ce rezista pe
Conectivitate si
Se poate folosi cu Network Standard, Citrix si Linux cu emulari PCL3 si ESC
  • Printing speed 37 ppm
  • Print with 5.760 dpi
  • Networking
  • Duplex
  • Cost Effective
  1. Aceasta functie nu este garantata 100%. In functie de rezultatul verificarii duzelor, imprimanta curata automat capul de listare folosind cerneala. In functie de mediu (praf/vibratii), este posibil ca duzele capului de listare sa nu fie desfundate complet. In acest caz, se recomanda curatarea manuala. Sistemul de verificare automata a duzelor necesita o cantitate mica de cerneala.
  2. Descriere ca determinarea productivitatii s-a realizat in conformitate cu ISO/IEC 24734. Media ESAT de la testul categoriei Office pentru listarea simplex folosind setarile implicite.
  3. In comparatie cu imprimantele laser color sub 399 €, preturile medii din Europa pentru imprimante si accesorii in noiembrie 2009, data provenite din informatiile publicate de fabricanti.
  4. Conform ISO/IEEE 24711/24712

TEHNICA

Configuratie duze 360 Duze negru, 360 Duze per culoare
Marime minima a picaturilor 3 pl
Tehnologie cerneala DURABrite™ Ultra
Randament Grup de lucru

PRESIUNE

Viteza de imprimare 37 Pagini/min. Monocrom (hartie simpla), 37 Pagini/min. Color (hartie simpla)
Rezolutie imprimare 5.760 x 1.440 DPI
Volum imprimare 10.000 Pagini pe luna
Culori Negru, Cyan, Galben, Magenta

CONECTIVITATE

Conexiuni USB 2.0 tip B, Interfata Ethernet (100 Base-TX/10 Base-T)

SPECIFICATII HARTIE SI SENZORI

Formate hartie A4, A5, A6, B5, C6 (plic), Personalizat
Duplex Optional
Capacitate tava hartie 650 Coli Standard, 650 Coli maxim

GENERAL

Dimensiuni produs 480‎ x 420 x 312 mm (Latime x Lungime x Inaltime)
Greutate 9,9 kg
Sisteme operative compatibile Windows 2000, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows XP x64
Putere sonora Functionare: 7 B (A) - im Standby: 5,3 B (A)
Presiune acustica Functionare: 55 dB (A)-im Standby: 38 dB (A)
Volum de livrat Drivere si programe utile (CD), Cartuse de cerneala individuale, Aparat principal, Cablu alimentare, Instructiuni de folosire (CD)

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

Memorie 32 MB Inclus

ALTE FUNCTII

Emulatii ESC/P2, ESC/P, PCL3
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.