Epson Imprimanta cu jet de cerneala L130, A4, viteza max 27ppm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epson Imprimanta cu jet de cerneala L130, A4, viteza max 27ppm de la Epson

L130 este ideala pentru cei care doresc sa imprime la calitate superioara cu costuri foarte scazute, acasa. Datorita sistemului integrat de recipiente de cerneala de mare capacitate, utilizatorii pot imprima acum mai multe pagini la un cost mai scazut. Configurarea simpla lipsita de probleme va ajuta sa incepeti imediat imprimarea pentru a maximiza productivitatea si pentru a evita pierderile de timp. Datorita tehnologiei capului de imprimare Epson, L130 produce constant rezultate fiabile de calitate superioara.
 

Spuneti adio cartuselor de cerneala
L130 ofera costuri pe pagina foarte scazute atat pentru imprimarea alb-negru, cat si pentru cea color. Este livrata cu suficienta cerneala pentru a imprima 4.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color, o cantitate pentru aproximativ doi ani, fara a fi nevoie sa inlocuiti cartusele.

Imbunatatiti productivitatea
Configurarea modelului L130 este simpla si lipsita de probleme, pentru a putea sa imprimati imediat. Tehnologia de reumplere a recipientelor de cerneala este simpla si rapida, pentru a reduce pierderile de timp. Recipientele de cerneala Epson originale faciliteaza reumplerea rezervorului de cerneala cu ajutorul etichetelor clare si duzelor fara scurgeri.

Imprimare la calitate Epson
Rezervorul de cerneala special este complet integrat in imprimanta si recipientele de cerneala Epson originala faciliteaza reumplerea acestuia datorita etichetarii clare si duzei fara scurgeri, astfel incat va puteti bucura de o imprimare color fiabila. L130 este, de asemenea, livrata cu o garantie de un an sau 15.000 pagini din partea producatorului, pentru un plus de siguranta. Tehnologia Epson Micro Piezo si vitezele de imprimare ISO de pana la 7 ppm contribuie la producerea rapida de rezultate constante, de calitate superioara.

CARACTERISTICI GENERALE

Format DL, A4, A5, A6, B5, C6
Functii disponibile Imprimare
Tehnologie Inkjet
Mod tiparire Color
Duplex Manual
ADF Nu
Interfata USB
Culoare Negru

MEDII PRINTARE

Formate medii de printare A4, A5, A6, B5, Envelope C6, Letter, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 16:9, Legal

IMPRIMANTA

Viteza de printare alb/negru 27 ppm
Viteza de printare color 15 ppm
Rezolutie printare 5760 x 1440 dpi

CONSUMABILE

Tip consumabil Individuale (N, G, C, M)
Consumabile compatibile Cartus Epson T6641 70 ml Negru
Cartus Epson T6642 70 ml Cyan
Cartus Epson T6643 70 ml Magenta
Cartus Epson T6644 70 ml Galben
Alimentare hartie 50 coli
Tava output 30 coli

ALTELE

Dimensiuni echipament (W x D x H) 482 x 130 x 222 mm
Greutate echipament 2.7 Kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Format
      A4
    • Interfata
    • Tehnologie
    • Rezolutie (dpi)
      5760 x 1440
    • Mod Tiparire
      Color

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.