Imprimanta laser mono Canon LBP253X, dimensiune A4, duplex, viteza max 33ppm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta laser mono Canon LBP253X, dimensiune A4, duplex, viteza max 33ppm de la Canon

Imprimanta laser mono Canon LBP253X, dimensiune A4, duplex, viteza max 33ppm, rezolutie 1200x1200dpi, procesor: 525Mhz, memorie 1GB RAM, alimentare hartie 250 coli, limbaje de printare: UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e, PCL6, Adobe PostScript de nivel 3, volum de printare max 100000 pagini/luna, display LCD color 9cm, interfata USB 2.0, Ethernet, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection, consumabil: CRG719, CRG719H, optional : tava alimentare 500 coli PF-44.



Canon i-SENSYS LBP253x

Aceasta imprimanta laser A4 alb-negru, rapida si compacta, iese in evidenta prin calitate, simplitate si raportul dintre pret si performanta. Aceasta cuprinde un ecran tactil color, functia NFC si o gama larga de optiuni de conectivitate flexibile.
 
 
Beneficii

• Imprimanta laser A4 compacta si robusta cu NFC* este ideala pentru grupuri de lucru mici
• Produce documente de inalta calitate cu o productivitate de 33 ppm
• Utilizare usoara prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
• Fiabilitate si calitate permanenta cu ajutorul cartusului de toner Canon pentru dispozitive multifunctionale
• Imprimati direct de pe orice tableta sau smartphone compatibil prin NFC Touch & Print
• Bucurati-va de imprimarea fara PC direct de pe un stick USB Flash
• Imprimati documente confidentiale in siguranta cu ajutorul unui cod PIN de protectie
• Capacitate de imprimare de pe dispozitive mobile si din cloud cu AirPrint™, Mopria si Google Cloud Print
• Aplicatie Canon gratuita pentru a putea beneficia de intregul potential al dispozitivelor iOS si Android
• Suport pentru retea si fluxuri de lucru care includ Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ si uniFLOW*
 
 
Introducerea perfecta in imprimarea pentru grupurile de lucru
Echipele mici vor descoperi ca este rapid si usor sa imprime documente de calitate inalta cu aceasta imprimanta laser A4 alb-negru. Dimensiunea compacta si aspectul elegant ale i-SENSYS LBP253x sunt ideale pentru birourile aglomerate sau mediile in care se intra in contact direct cu clientii. Veti finaliza sarcini zilnice mai rapid cu o imprimare la 33 ppm si capacitatea de a incepe imprimarea in modurile inactiv sau standby, in doar cateva secunde.

Operare intuitiva
Veti obtine rezultate grozave imediat ce o scoateti din cutie, multumita ecranului tactil intuitiv de 8,9 cm al imprimantei LBP253x. Functiile inteligente care economisesc timp sunt la o atingere distanta, astfel incat si utilizatorii neexperimentati pot accesa cu usurinta potentialul imprimantei LBP253x. Fiabilitatea permanenta si calitatea reinnoita sunt asigurate ori de cate ori schimbati tonerul, gratie designului cartuselor usor de inlocuit de la Canon pentru multifunctionale, disponibile si intr-o versiune mai durabila si cu randament ridicat.

Compatibilitate mare cu dispozitivele mobile si serviciile cloud
Profesionistii de astazi se bucura de flexibilitatea perfecta pentru deplasarea intre locatii si dispozitive. Indiferent unde alegeti sa lucrati, LBP253x este intotdeauna pregatita si accesibila. Imprimati de pe iPhone® sau iPad® prin Apple AirPrint™ sau de pe dispozitivele Android/Google, datorita compatibilitatii cu Mopria. Pentru organizatiile care folosesc Google la locul de munca, LBP253x este compatibila cu Google Cloud Print.

Conectare si imprimare cu usurinta
De ce sa nu folositi conectivitatea NFC Touch & Print a imprimantei LBP253x pentru mai multa simplitate si flexibilitate? Sincronizati orice dispozitiv mobil compatibil, iar apoi imprimati direct folosind aplicatia Canon PRINT Business: este chiar atat de usor. Alternativ, alegeti optiunea de imprimare fara PC a LBP253x, care va permite sa imprimati si sa previzualizati fisiere PDF, JPEG sau TIFF direct de pe un stick flash USB. Cu astfel de functii bine-gandite, veti descoperi ca LBP253x este adecvat pentru orice scenariu de imprimare fara probleme, asigurand o functionare perfecta a firmei dvs.

Protejati-va informatiile si interesele
Scapati de stres folosind functia Secure Print, care va permite sa imprimati in siguranta documente private si confidentiale de pe PC, tableta sau smartphone, folosind un cod PIN. LBP253x va protejeaza si profitabilitatea, cu functii precum imprimarea fata-verso, care reduce consumul de hartie si modul de oprire automata, care conserva electricitate atunci cand imprimanta nu este in uz.

Compatibilitate pentru integrarea in retea
LBP253x ofera capacitati sofisticate de lucru in retea, care se potrivesc perfect pentru mediile de lucru mari din corporatii. Compatibilitatea cu PCL5e/6 si Adobe® PostScript™ o face alegerea ideala pentru mediile cu sistem de administrare, iar interfata cu utilizatorul de la distanta economiseste timp pretios, deoarece managerii IT pot monitoriza si actualiza setarile fara a fi necesare deplasarea la birou. Compatibilitatea cu platforma de gestionare a imprimatelor uniFLOW de la Canon va fi binevenita pentru serviciile de imprimare gestionate si operatorii flotei Canon, avand performante ideale, la un pret excelent.

CARACTERISTICI


Format A4
Functii disponibile Imprimare
Tehnologie Laser
Mod tiparire Monocrom
Duplex Da
Interfata USB Retea Wireless
Volum recomandat 3000 copii/luna
Alte functii Google Cloud Print, Air Print, NFC


MEDII PRINTARE


Formate medii de printare A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, Executive, Statement, 16K, Envelope COM10, Envelope monarch, Envelope DL, Envelope C5
Greutate mediu printare 60 - 120 g/mp


IMPRIMANTA


Viteza de printare alb/negru 33 ppm
Limbaj imprimanta UFRII, PCL5e, PCL6, PostScript
Rezolutie printare 600 x 600 dpi


CONSUMABILE


Tip consumabil Individuale (B)
Consumabile compatibile Cartus 719 2100 pagini
Alimentare hartie 300 coli
Tava output 150 coli


ALTELE


Timp de incalzire 16 s
Capacitate memorie 1024 MB
Prima pagina 6 s
Procesor 525 MHz
Dimensiuni echipament (W x D x H) 403 x 377 x 317 mm
Greutate echipament 12.4 Kg
Putere consumata 1150 W


Sistem de operare

Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 8.1
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows Server 2012
Microsoft Windows Server 2012 R2
Microsoft Windows Server 2008
Microsoft Windows server 2008 R2
Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Windows Vista
Mac OS 10.5.8 sau ulterior


Caracteristici ecran LCD Ecran tactil color LCD de 8.9 cm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.