Samsung Imprimanta Mono LaserJet, ML-5015ND ML-5015ND/SEE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta Mono LaserJet, ML-5015ND ML-5015ND/SEE de la Samsung

Format: A4
Interfata: USB 2.0Retea
Duplex: Automat
Volum Recomandat: 200000



Samsung, ML-5015ND, 48 ppm, Imprimanta Mono LaserJet, 1200X1200DPI, 256 MB, PCL6, PS3, PCL5e, PDF Direct V1.7, USB 2.0, Retea Gigabit, DUPLEX, 4.3" Color Touch LCD, Procesor dual core 600Mhz, Toner MLT-D307S 7000 pagini, MLT-D307L 15,000 pagini, MLT-D307E 20,000 pagini.

 

Sporiti productivitatea zilei de munca utilizand imprimanta ML-5015ND usor de folosit de la Samsung. Functiile precum tehnologia anti-blocare, reteaua de 1 Gbps si procesorul Dual Core de 600 MHz vor asigura un flux de lucru uniform si vor spori productivitatea biroului. Functiile sale usor de utilizat, precum ecranul tactil de 4,3" si avantajul printr-o singura atingere (butonul Eco), Easy Print Manager si Imprimarea securizata sunt potrivite pentru orice mediu de afaceri modern. Iar prin capacitatile sale de manevrare a documentelor cu continut media (cu o gama completa de optiuni de intrare/iesire a hartiei), perioadele mai ocupate nu vor mai parea atat de stresante. Cu adevarat, o imprimanta creata pentru nevoile biroului dvs. Faceti upgrade fara efort cu imprimanta simpla si profesionala Samsung ML-5015ND.

Fara probleme

Capacitatile inovatoare de imprimare de la Samsung reduc intreruperile si erorile costisitoare din ziua dvs. si ajuta la crearea unui mediu de lucru fara probleme.

Eliberati-va ziua printr-o imprimare fiabila

Cu ajutorul tehnologiei anti-blocare de la Samsung va eliberati ziua de lucru de blocajele care consuma timp si cauzeaza stres. Utilizand un sistem de role cu intarziere care ofera o frecare inversa in timpul procesului de ridicare a hartiei, activitatea dvs. va inregistra progrese in ceea ce priveste productivitatea si va reduce considerabil munca in zadar. Cele mai frecvente probleme care se adauga la volumul de stres, precum esuarea alimentarii sau alimentarea cu mai multe coli din tava-caseta, vor deveni o amintire. Un ciclu lunar impresionant de mare este unul dintre beneficiile evidente ale tehnologiei anti-blocare, care se adauga la un flux de lucru fiabil si fluid. Asadar, cu tehnologia anti-blocare de la Samsung, activitatea dvs. de imprimare poate fi, in cele din urma, fara probleme, fiabila si eficienta.

Este usor de utilizat si protejeaza mediul

Modernizati-va biroul cu o imprimanta care aduce beneficii atat afacerii dvs., cat si mediului inconjurator. Ceea ce face viata mai usoara este ecranul tactil color de 4,3". Ofera o interfata usor de utilizat care va asigura ca imprimarea profesionala nu trebuie sa fie complicata. Imprimanta ML-5015ND este dotata si cu un buton inovator de imprimare ecologica. Acesta reduce automat utilizarea de toner si hartie, care ajuta la minimizarea costurilor operationale si impactului asupra mediului.

O imprimanta performanta care face putin zgomot

De la o companie profesionista, noua imprimanta Samsung ML-5015ND functioneaza cu un zgomot de numai 54 de decibeli, un volum potrivit pentru birou despre care competitorii nostri nu vor avea nimic de spus. Cu un volum de 30 dBA in standby, s-au incheiat zilele in care colegii trebuiau sa tipe pentru a se auzi, chiar inainte de inceperea imprimarii. Usile pot sta deschise pe coridor, deoarece imprimanta ML-5015ND depaseste toate imprimantele performante, copie dupa copie.

Economica

Obtineti mai multe beneficii cu aceiasi bani cu ajutorul imprimarii economice de la Samsung. Functiile simple si usor de utilizat ofera rezultate de inalta calitate si micsoreaza costurile, intretinerea si impactul asupra mediului.

Protejarea mediului a devenit mai usoara

Va indepliniti scopurile ecologice mult mai usor cu noua functie Eco Mode de la Samsung care include un simulator de rezultate pentru a va verifica progresul. Eco Mode are un buton Eco actionat printr-o singura atingere, care, odata activat, functioneaza ca setare implicita si reduce consumul de hartie prin imprimarea duplex, imprimarea 2-in-1 sau 4-in-1 si o setare de economisire a tonerului. Datorita simulatorului de rezultate puteti aprecia cu adevarat treaba buna pe care o faceti. Simularea indica nivelul emisiilor de dioxid de carbon si nivelul utilizarii de electricitate si hartie. Eco Mode este o modalitate eficienta de a pastra evidenta consumului imprimantei dvs. - lucru bun atat pentru dvs., cat si pentru planeta!

Pret scazut pe pagina, economisirea banilor dvs. - selectat

Indiferent daca biroul dvs. este de dimensiune mare sau mica, imprimanta Samsung ML-5015ND va va oferi cele mai bune copii la un pret accesibil. Economisiti bani datorita tonerului separat de cilindru. De asemenea, utilizand un toner polimerizat, imprimanta Samsung ML-5015ND scade consumul de energie; iar datorita stratului uniform, aceasta consuma mai putin toner functionand cu o temperatura de topire mai mica, deci, necesita mai putina energie. Asadar, imprimanta Samsung ML-5015ND ofera combinatia perfecta intre imprimarea profesionala si eficienta din punct de vedere al costurilor, fiind potrivita pentru afacerile inteligente.

Obtineti mai mult de la fiecare pagina cu imprimarea duplex

Dublati numarul de pagini imprimate. Sau injumatatiti sumele cheltuite pe hartie. Oricum ati privi problema, nu incape indoiala ca imprimarea duplex este o functie esentiala atat pentru imprimarea specifica unui mediu de afaceri, cat si pentru imprimarea in scopuri personale. Ofera multe moduri remarcabile si creative de a imprima, de la formatul pe o singura fata la formatul fata-verso tip brosura si asigura un aspect si o impresie profesionala de fiecare data. Capacitatile de imprimare fata-verso vor reduce semnificativ costurile si va vor asigura ca rezervele dvs. de hartie vor rezista mai mult. Acest lucru ajuta la reducerea deseurilor si minimizeaza impactul pe care il aveti asupra mediului inconjurator. Asadar, utilizarea imprimarii duplex este cu adevarat o situatie cu beneficii pentru toate partile.

Productivitate

Mariti productivitatea cu o imprimanta Samsung. Create pentru a indeplini nevoile moderne, imprimantele Samsung imbunatatesc performantele cu o imprimare rapida, flexibila si durabila.

Lucrati mai bine cu performanta imprimarii la viteza mare

Imprimati documente (mari sau mici) rapid datorita imprimarii cu viteza mare de la Samsung. Perfecta pentru imprimarea documentelor importante de serviciu la calitate inalta si fara efort, iar vitezele de imprimare mai mari vor ajuta la cresterea productivitatii si imbunatatirea fluxului de lucru. "Durata pana la prima pagina imprimata" este de 7 secunde din modul Pregatit, avand cea mai mare viteza de imprimare dintre imprimantele concurente. O imprimanta superioara si fiabila precum aceasta va deveni rapid un instrument necesar in afaceri - va veti intreba cum a functionat pana acum afacerea dvs. fara un astfel de dispozitiv.

Indepliniti mai usor cerintele locului dvs. de munca prin manevrarea documentelor bogate in continut media

De la documente obisnuite la prezentari importante, trebuie sa manevrati corespunzator materialele de imprimat. Daca doriti sa impresionati prin rezultate de inalta calitate, dar si prin modul profesional in care finalizati sarcina, atunci imprimanta dvs. trebuie sa poata manevra documente bogate in continut media. Cand combinati Tava principala (accepta 163 g/mp) cu Tava multifunctionala (accepta 220 g/mp*), activitatea dvs. de imprimare va face fata chiar si celor mai solicitante sarcini. De la hartie speciala si groasa la plicuri si carti de vizita care nu mai necesita un feeder dedicat si se alimenteaza prin intermediul tavii principale...imprimarea dvs. nu va intampina probleme, va fi economica si foarte usoara. *Grame pe metru patrat.

Reduceti cozile formate langa imprimanta si cresteti productivitatea

Optimizati configuratia imprimantei dvs. printr-o conexiune puternica LAN de 1 Gbps. Conectivitatea imbunatatita va asigura faptul ca pana si cele mai voluminoase activitati de imprimare de la mai multi utilizatori pot fi finalizate cu o viteza uimitoare si fara a compromite calitatea. In combinatie cu procesorul Dual Core de 600 MHz, rezultatul este pur si simplu remarcabil. Chiar si in cele mai ocupate perioade cand documentele importante, precum prezentarile de dimensiuni mari, trebuie sa arate perfect si sa fie gata pentru expunere, reteaua de 1 Gbps va face pe toata lumea fericita. Asadar, acum o activitate profesionala poate fi obtinuta cu usurinta si asteapta sa isi demonstreze capacitatile complete.

Desfasurati o activitate profesionala cu o gama larga de optiuni

Cu o gama larga de optiuni pentru imprimare voluminoasa, imprimanta dvs. Samsung este gata sa faca din cele mai solicitante sarcini activitati foarte usoare. Utilizand o capacitate de alimentare de 2.700 de coli de hartie si patru tavi suplimentare de alimentare pentru mai mult suport, pregatirea pentru imprimarea materialelor importante este foarte usoara. Iar datorita unui finisor si a unei cutii postale cu 4 recipiente, puteti fi sigur ca lucrarea dvs. va fi incheiata in siguranta si va avea un aspect profesional. Asadar, daca imprimarea este o parte importanta a activitatii dvs., atunci apelati cu incredere la gama completa de optiuni de imprimare de la Samsung pentru a obtine un rezultat bun.


Solutii si software

Imbunatatiti-va activitatea de imprimare cu cele mai recente solutii si aplicatii software de la Samsung. Acestea va vor ajuta sa fluidizati activitatile de imprimare si va vor oferi o securitate suplimentara.

Preluati controlul asupra documentelor cu Imprimarea securizata

Documentele importante pot ajunge cu usurinta in mainile persoanelor nepotrivite, mai ales atunci cand imprimantele de birou sunt impartite de mai multi utilizatori. Cu Imprimarea securizata va puteti proteja documentele de persoanele curioase prin utilizarea unui cod PIN care previne imprimarea documentelor dvs. inainte de introducerea acestuia. Odata ce ati trimis comanda catre imprimanta, mergeti la imprimanta, derulati interfata pentru a gasi un anumit fisier, apoi autorizati imprimarea introducand codul PIN. Aceasta este o cale simpla si eficienta de a mentine controlul strict asupra circulatiei documentelor importante, in timp ce minimizati imprimarea inutila.

 

Imprimarea codurilor de bare

Tineti evidenta activitatilor cu ajutorul solutiilor Samsung pentru coduri de bare. De la nivelul rezervelor de hartie si deplasarea produselor la carduri pentru membri si sisteme de arhivare a documentelor, veti spori productivitatea si veti reduce erorile costisitoare.

 

CounThru™ 2 Pro / Enterprise

Verificati starea imprimantei fara sa va ridicati de pe scaun. Primiti avertizari de nivel redus de toner, notificari de eroare a sistemului si chiar rezumate de facturare a clientului si de utilizare prin intermediul interfetei CounThru™ 2 Pro / Enterprise brevetata de Samsung.

 

SyncThru™ Admin 5

Cine spune ca nu puteti face totul? Cu ajutorul unei interfete accesibile, SyncThru™ Admin 5 va permite sa instalati, sa gestionati si sa monitorizati cu usurinta toate dispozitivele digitale de imprimare conectate la retea. De asemenea, puteti analiza in detaliu datele, cu ajutorul rapoartelor usor de citit.

 

Serviciu Web SyncThru™

V-ati saturat sa instalati software doar pentru a gestiona imprimanta? Acum puteti modifica setarile, actualiza firmware-ul si verifica starea imprimantei cu usurinta, printr-un browser Web si prin serviciul Web inovator SyncThru™.

 

Easy Print Manager

Imprimati uniform cu Easy Print Manager de la Samsung. Fiecare detaliu, de la nivelul tonerului si contabilizarea activitatilor la setarile dispozitivului si comenzile online, este canalizat intr-un program usor de utilizat.

 

Universal Print Driver

Economisiti timp si bani cu Universal Print Driver de la Samsung. Un singur driver pentru imprimare care va gestioneaza toate imprimantele Samsung, elimina instalarile inutile si integreaza activitatea dvs. de imprimare.

Product Configuration

 
 

Rezumat

  • Imprimare / Functie cu valoare adaugata: Cost scazut pe pagina (sistem cu cartus de toner din doua bucati)

Caracteristici generale

  • Procesor Samsung Dual Core 600 MHz
  • 256 MB (Max. 768 MB) Memorie / Capacitate de stocare
  • Windows 2000 / XP (32 / 64 biti) / 2003 Server (32 / 64 biti) / Vista (32 / 64 biti) / 2008 Server (32 / 64 biti) / 7 / 2008 Server R2" Linux - Fedora Core 4 - 6 / Fedora 7 - 12 / - RedHat Enterprise Linux WS 4 / 5 / - SuSE Linux 10.0 / 10.1 / openSuSE 10.2 / 10.3 / 11.0 / 11.1 / 11.2 / SuSE Linux Enterprise Desktop 10 / 11 / - Debian 4.0 / 5.0 - Ubuntu 5.04 / 5.10 / 6.06 / 6.10 / 7.04 / 7.10 / 8.04 8.10 / 9.04 / 9.10 - Mandriva 2005 / 2006 / 2007 / 2007.1 / 2008 / 2008.1 2009 / 2009.1" Mac OS X 10.3 ~ 10.6" UNIXSun Solaris 8 / 9 / 10 (x86 / SPARC) IBM AIX 5.xHP-UX 11i (PA-RISC / Itanium)
  • Ethernet 10 / 100 / 1.000 Base TX / USB 2.0 High Speed / Terminal USB 1 Port (Spate 1 Port si Fata 1 Port) / Conector Parallel, Interfata IEEE 1.284 B (Optiune)
  • Mai putin de 54 dBA (imprimare) / numai zgomot de fundal (mai putin de 30 dBA) (Standby)
  • Ciclu de utilizare 200.000 de coli
  • Dimensiune 418 x 435 x 358 mm
  • Greutate: 26,45 kg (Unitate de generare si prelucrare a imaginilor incorporata / Toner / WTB) 22,96 kg (fara Unitate de generare si prelucrare a imaginilor / Toner / WTB)
  • Consum de energie: 900 W (Activ) / 15 W (Pregatit) / 4,5 W (Inactiv)

Print

  • Viteza (Mono): Pana la 48 ppm in format A4 (50 ppm in format Letter)
  • Rezolutie: Optic: 600 x 600 / Imbunatatit: Pana la 1200 x 1200 dpi iesire efectiva
  • Prima imprimare (Mono): O viteza de 7 sec.
  • PCL5e / PCL6 / IBM ProPrinter / EPSON / PostScript3 / PDF Direct V1.7 / XPS v1.0
  • Imprimare Duplex incorporata

General Feature

  • Standard: Cartus cu randament mediu de 7.000 de pagini standard / Randament ridicat: Cartus cu randament mediu de 15.000 de pagini standard / Randament foarte ridicat: Randamentul de 20.000 de pagini standard (Livrat cu cartus de toner pentru 7.000 de pagini) / Unitate de generare si prelucrare a imaginilor: Randament mediu de 60.000 de pagini standard. Valoarea declarata a randamentului in conformitate cu ISO/IEC 19752.
  • Cartus din 2 bucati
  • Cartus de toner: Unitate de generare si prelucrare a imaginilor MLT-D307S / MLT-D307L / MLT-D307E: MLT-R307

Paper Handling

  • Caseta cu 520 de coli / Tava multifunctionala cu 100 de coli
  • 500 de coli cu fata in jos
  • 76 x 127 mm (3" x 5") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14") / (Plic: Monarch / Nr. 10 / DL / C5 / C6 / Nr. 9)
  • Standard / Hartie simpla / Groasa / Subtire / Corespondenta / Colorata / Carti de vizita / Etichete / Folie transparenta / Plic / Preimprimata / Reciclata / Arhivata / Foarte groasa
  • 50 de coli din caseta, 10 coli din tava multifunctionala si 50 de coli din prima caseta secundara (Max. 110 coli)

Optiune

  • Tava caseta cu 520 de coli a cate 80 g/m2 (Tava caseta cu 550 de coli a cate 75 g/m2) / Finisor cu 500 de coli si capsator / Cutie postala cu 4 sertare si 400 de coli / HDD / Memorie de 512 MB / Conector Parallel IEEE 1.285 B
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.