Imprimanta Laser Color Samsung CLP-775ND/ELS, A4, 35 ppm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta Laser Color Samsung CLP-775ND/ELS, A4, 35 ppm de la Samsung

Imprimanta Laser Color Samsung CLP-775ND/ELS, Dimensiune: A4, Viteza: 35 ppm, Rezolutie: 600X600 dpi, Memorie: 384 MB, Procesor: Dual Core 600 MHz, Limbaje de printare: PostScript 3, PCL 5e, PCL 6, PDF 1.7, Duplex, Interfata: retea, USB, Volum maxim de printare 120000 pagini pe luna

Imprimanta laser color Samsung CLP-775ND

Imprimanta laser color CLP-775ND de la Samsung este un dispozitiv de nivel profesional care optimizeaza calitatea imprimarii si costurile operationale. Cu performanta oferita de viteza mare de imprimare si de solutia Easy Colour Manager, imprimanta functioneaza neintrerupt pentru a oferi lucrari in coluri vii care sunt perfect potrivite pentru compania dvs.

Lucrati mai bine cu performanta imprimarii la viteza mare
Aceasta imprimanta inovatoare, proiectata special pentru a satisface provocarile imprimarii in companii, prin gestionarea cu usurinta a mai multor activitati complexe. Cu viteze ultrarapide de imprimare a paginilor pe minut, utilizatorii se pot bucura de rezultate profesionale, productivitate crescuta si fiabilitate, indiferent de provocarile aflate in fluxul de lucru. Procesorul Dual combina posibilitatea convenabila de extindere a memoriei cu o conectivitate imbunatatita, pentru a furniza o performanta excelenta a activitatii, permitandu-va sa petreceti mai mult timp concentrat pe munca dvs., in timp ce acest dispozitiv rapid si flexibil se ocupa de lucrarile dvs. de imprimare.
Experienta dvs. de imprimare tocmai a devenit mai colorata
Cu o uluitoare acuratete a culorilor si o reproducere perfecta la calitate de 9.600 x 600 dpi, imprimanta CLP-775ND furnizeaza rezultate cu intr-adevar extraordinare pentru compania dvs., oricand aveti nevoie de ele. Puteti sa reglati cu usurinta echilibrul cromatic, luminozitatea, contrastul si saturatia prin Easy Color Manager si senzorul CTD imbunatatit, obtinand imagini perfecte, profesionale. De la monitor pana pe pagina imprimata, veti detine complet controlul asupra lucrarilor de imprimare, indiferent de cerintele fluxului de lucru al companiei
Eliberati-va ziua printr-o imprimare fiabila
Cu ajutorul tehnologiei antiblocare de la Samsung va eliberati ziua de lucru de blocajele care consuma timp si cauzeaza stres. Utilizand un sistem de role cu semi-intarziere care ofera o frecare inversa unica in timpul procesului de ridicare a hartiei, activitatea dvs. va inregistra progrese in ceea ce priveste productivitatea si va reduce considerabil munca in zadar. Cele mai frecvente probleme care se adauga la volumul de stres, precum esuarea alimentarii sau alimentarea cu mai multe coli din tava-caseta, vor deveni o amintire. Un ciclu lunar impresionant de mare este unul dintre beneficiile evidente ale tehnologiei antiblocare, care se adauga la un flux de lucru fiabil si fluid. Asadar, cu tehnologia antiblocare de la Samsung, activitatea dvs. de imprimare poate fi, in cele din urma, fara probleme, fiabila si eficienta.

Reduceti incarcare cu lucrari printr-o conectivitate usoara

Imprimanta CLP-775ND ii conecteaza toate persoanele din sediul dvs. intr-o retea unica, permitand profesionistilor sa mentina biroul o functionare cursiva si eficienta a lucrarilor de imprimare. Interfata Ethernet va permite sa conectati imprimanta la aceasta retea, crescand performanta si utilizandu-va timpul mai bine. Cu o imprimanta comuna pentru toata lumea, nu mai este nevoie de service pentru mai multe dispozitive, economisind timp si bani pentru compania dvs.

Imprimare rapida, chiar de la prima pagina

Imprimanta CLP-775ND va creste eficienta operatiunilor zilnice ale companiei printr-o solutie de imprimare rapida, superioara. Timpul de imprimare a primei pagini, cel mai bun din domeniu, va asigura ca primul exemplar tiparit se afla in mainile dvs. cu numai 8 secunde dupa selectarea modului Pregatit. Pe langa imprimarea la uluitoare viteza de 31 de pagini pe minut, imprimanta CLP-775ND ofera, de asemenea, rezultate la rezolutie inalta, oferind un serviciul la nivel profesional companiei dvs. Toate acestea semnifica o cantitate considerabila de timp si de costuri economisite, fara niciun compromis in ceea ce priveste calitatea.

Preluati controlul asupra documentelor cu Imprimarea securizata

Documentele importante pot ajunge cu usurinta in mainile persoanelor nepotrivite, mai ales atunci cand imprimantele de birou sunt impartite de mai multi utilizatori. Cu Imprimarea securizata va puteti proteja documentele de persoanele curioase prin utilizarea unui cod PIN care previne imprimarea documentelor dvs. inainte de introducerea acestuia. Odata ce ati trimis comanda catre imprimanta, mergeti la imprimanta, derulati interfata pentru a gasi un anumit fisier, apoi autorizati imprimarea introducand codul PIN. Aceasta este o cale simpla si eficienta de a mentine controlul strict asupra circulatiei documentelor importante, in timp ce minimizati imprimarea inutila.

Configuratia produsului

Format:

A4

Functii disponibile:

Imprimare

Tehnologie:

Laser

Mod tiparire:

Color

Duplex:

Da

ADF:

Nu

Interfata:

Retea
USB

 
Medii printare

Formate medii de printare:

A4

Greutate mediu printare:

60 - 163 g/mp

 
Imprimanta

Viteza de printare alb/negru:

33 ppm

Viteza de printare color:

33 ppm

Limbaj imprimanta:

PostScript 3
PCL 5e
PCL 6
PDF 1.7

Rezolutie printare:

600 x 600 dpi

 
Consumabile

Tip consumabil:

Individuale (N, G, C, M)

Consumabile compatibile:

Toner Samsung - CLT-K609S
Toner Samsung - CLT-C609S
Toner Samsung - CLT-M609S
Toner Samsung - CLT-Y609S
Transfer Kit Samsung CLT-T508SEE 50000 pagini

Alimentare hartie:

500 coli

Tava output:

350 coli

 
Altele

Capacitate memorie:

384 MB

Prima pagina:

10 s

Procesor:

600 MHz dual core

Dimensiuni echipament (W x D x H):

446 x 481 x 464mm

Greutate echipament:

30.4 Kg

Putere consumata:

750 W

Sistem de operare:

Microsoft Windows 7
Microsoft Windows 2008
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Windows XP
Microsoft Windows 2000
RedHat Enterprise Linux WS 4, 5
SUSE Linux Enterprise
Mac OS X 10.3 - 10.6
Sun Solaris 9.10

Caracteristici ecran LCD:

4 linii

Continut pachet:

Cablu USB 2.0 de 1.8m

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.