HP Imprimanta Inkjet CN463A PRINTER OJ PRO X451DW COLOR A4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta Inkjet CN463A PRINTER OJ PRO X451DW COLOR A4 de la HP

Imprimanta HP Officejet Pro X451dw(CN463A)

Cresteti eficienta grupului de lucru cu aceasta imprimanta wireless de mare productivitate, de generatie viitoare. Imprimati documente color de calitate profesionala la o viteza de pana la de doua ori mai mare si la un cost pe pagina pe jumatate comparativ cu modelele laser color2, utilizand tehnologia HP PageWide.
Produsul ideal pentru echipe de lucru din IMM-uri care au nevoie de imprimare de calitate profesionala la viteze impresionante cu cost pe pagina redus, cu flexibilitatea conectivitatii wireless/mobile si gestionarea imprimarii bazata pe Web.

Caracteristici

Imprimati cu o viteza de pana la de doua ori mai mare si la un cost de doua ori mai mic decat utilizand modelele laser.

Produceti imprimate de calitate cu cerneluri HP originale si economisiti pana la 50% din costurile de imprimare, comparativ cu modelele laser color.
Imprimati cu o viteza de pana la de doua ori mai mare decat cea a modelelor laser, cu aceeasi tehnologie HP PageWide utilizata la presele digitale de varf.
Caracteristicile de imbunatatire a productivitatii, inclusiv modul Birou general (55 ppm) si imprimarea duplex va ajuta sa lucrati mai mult in acelasi timp.
Alegeti HP pentru o imprimare fiabila in grupuri de lucru - echipamentele sunt concepute pentru volume de pana la 2.800 de pagini pe luna.

Oferiti grupurilor de lucru puterea de a face mai mult cu aceasta imprimanta simplu de gestionat.

Accesati rapid si simplu instrumentele si activitatile de imprimare utilizand panoul de control intuitiv si afisajul grafic clar.
Controlati setarile si monitorizati de la distanta starea cu instrumente de gestionare de varf, precum HP Web Jetadmin.
Ramaneti productiv - imprimati pana la 9.200 de pagini per cartus si incarcati simultan pana la 1.050 de coli utilizand tava optionala pentru hartie.
Alegeti HP pentru o imprimare fiabila in grupuri de lucru - echipamentele sunt concepute pentru volume de pana la 2.800 de pagini pe luna.

Va conectati, imprimati si ramaneti productiv - la birou sau in deplasare.

Adaugati aceasta imprimanta de inalta performanta la reteaua cablata sau wireless a firmei pentru o eficienta imbunatatita a grupului de lucru.
Partajati performantele cu membrii grupului de lucru utilizand computere portabile, tablete si dispozitive mobile - chiar si fara retea sau ruter.
Bucurati-va de flexibilitatea de a putea imprima de pe telefoane inteligente sau tablete, practic de oriunde, cu HP ePrint.

Economisiti resursele fara a sacrifica performanta.

Controlati costurile - dispozitivul certificat ENERGY STAR® utilizeaza cu pana la 50% mai putina energie decat modelele laser color.
Economisiti pana la 50% din hartie cu imprimarea automata fata-verso si mentineti eficienta datorita vitezelor impresionante.
Conservati resursele utilizand cerneluri cu pigmenti HP originale care necesita mai putin ambalaj decat cartusele de toner.
Reduceti impactul asupra mediului - reciclati simplu si gratuit cartusele de cerneala HP originale prin programul HP Planet Partners.

Imprimanta Inkjet CN463A PRINTER OJ PRO X451DW COLOR A4

 

Specificatii

Viteza de imprimare alb-negru:
Comparabil cu vitezele ISO ale echipamentelor cu laser, mod profesional: Pana la 36 ppm
Mod general de birou: Pana la 55 ppm
Viteza de imprimare color:
Comparabil cu vitezele ISO ale echipamentelor cu laser, mod profesional:Pana la 36 ppm
Mod general de birou:Pana la 55 ppm
Calitate imprimare alb-negru (mod optim)
  • Pana la 1200 x 1200 dpi optimizati de la 600 x 600 dpi la intrare
Prima pagina evacuata (pregatit)
Alb-negru: In numai 9,5 s
Color: In numai 9,5 s
Volum de lucru (lunar, A4)
Pana la 50.000 pagini
(Ciclul de functionare este definit ca numarul maxim de pagini pe luna imprimate ca imagini. Aceasta valoare ofera o comparatie a capacitatii de productie in relatie cu alte dispozitive HP LaserJet sau HP Color LaserJet si permite repartizarea corespunzatoare a imprimantelor si echipamentelor MFP pentru a satisface cerintele persoanelor sau grupurilor conectate.)
Volum de pagini lunar recomandat
500 - 2.800
(HP recomanda ca numarul de pagini imprimate pe luna sa se incadreze in domeniul specificat pentru performanta optima a dispozitivului, pe baza unor factori ce includ intervalele de inlocuire a consumabilelor si durata de viata a dispozitivului intr-o perioada de garantie extinsa.)
Tehnologie de imprimare
Tehnologie HP Pagewide cu cerneluri cu pigmenti
Calitatea imprimarii color (cea mai buna)
Pana la 2400 x 1200 dpi (optimizat) de la 600 x 600 dpi la intrare
Ecran
Afisaj grafic monocrom de 5,08 cm
Viteza procesor
792 MHz
Numar de cartuse de imprimare
4 (cate unul pentru negru, cyan, magenta, galben)
Limbaje de imprimare
HP PCL 5c, HP PCL 6, PDF nativ, emulare HP Postscript nivel 3
Detector automat de hartie
Nu

Conectivitate

Capabilitate HP ePrint
Da
Capabilitate de imprimare mobila
  • HP ePrint, aplicatii mobile, Google Cloud Print, imprimare Wireless direct, Apple AirPrint™
Capabilitate wireless
  • Da
Conectivitate, standard
  • 1 port gazda USB 2.0 de mare viteza
  • 1 dispozitiv USB 2.0 de mare viteza
  • 1 retea Gigabit Ethernet 10/100 Base-TX
  • statie 802.11 b/g/n
  • punct de acces 802.11 b/g
Conectivitate, optional
  • Accepta urmatoarele servere Jetdirect externe
  • Numai imprimare: Server de imprimare extern HP Jetdirect en1700 (J7988G), server de imprimare extern HP Jetdirect en3700 Fast-Ethernet pentru periferice USB 2.0 de mare viteza capabile sa functioneze in retea (J7942G), HP Jetdirect ew2400 802.11b/g wireless si server de imprimare extern Fast Ethernet (USB 2.0, 10/100Base-TX, 802.11b/g) (J7951G), server de imprimare wireless HP Jetdirect ew2500 802.11b/g (J8021A)
  • Alte accesorii acceptate: Apple AirPort Express, Apple AirPort Extreme, Apple Airport TimeCapsule
Cerinte minime de sistem
Windows 8, Windows 7: procesor de 1 GHz pe 32 de biti (x86) sau 64 de biti (x64), 2 GB de spatiu pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer; Windows Vista: procesor de 800 MHz pe 32 de biti (x86) sau 64 de biti (x64), 2 GB de spatiu pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer; Windows XP (SP3) sau superior (numai pe 32 de biti): orice procesor Intel® Pentium® II, Celeron® sau compatibil de 233 MHz sau superior, 750 MB de spatiu pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer 6 sau superior; ;
Mac OS X v10.6, OS X Lion, OS X Mountain Lion; procesor Intel® Core™; 1 GB de spatiu disponibil pe hard disk; unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet; port USB
Sisteme de operare compatibile
  • Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (SP3, 32 biti), Mac OS X v10.6, Mac OS X Lion, Mac OS X Mountain Lion, Linux 

Specificatii despre memorie

Compatibilitate card de memorie
Nimic
Memorie, standard
512 MB
Memorie, maximum
512 MB

Manevrarea hartiei

Manevrarea hartiei la intrare, standard
  • Tava de intrare pentru 500 de coli
  • tava multifunctionala pentru 50 de coli
Manevrarea hartiei la iesire, standard
  • Sertar de iesire - 300 de coli cu fata in jos
Imprimare duplex
  • Automat (standard)
Capacitate intrare plicuri
Pana la 37 de plicuri
Imprimare fara margini
Nu
Dimensiuni de suporturi acceptate
Tava 1: A4; A5; A6; B5 (JIS); B6 (JIS); 10 x 15 cm; L; plicuri (B5; C5; C6; DL). Tava 2: A4; A5; B5 (JIS); plicuri (B5; C5; DL). Tava 3: A4; A5; B5 (JIS)
Tipuri suport
Hartie simpla (usoara, medie, semigrea, grea, foarte grea, preperforata, reciclata, de corespondenta, alte tipuri de hartie simpla pentru inkjet); hartie foto HP Advanced (lucioasa, putin lucioasa, satinata, mata, alte tipuri de hartie foto pentru inkjet); plicuri; etichete; cartele; HP Brochure Matte; si alta hartie speciala HP inkjet (lucioasa pentru brosuri, mata pentru brosuri, pliabila in trei pentru brosuri, Hagaki, felicitari, alte tipuri de hartie speciala pentru inkjet)

Cerinte de alimentare si de operare

Alimentare curent
Tensiune de alimentare: 100 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Consum energie
100 W (maxim), 70 W in medie (imprimare), 9,5 W (pregatit), 4,5 W (repaus), 0,95 W (oprire automata), 0,2 W (oprire manuala)
Eficienta energetica
  • Certificat ENERGY STAR®

Dimensiuni si greutate

Dimensiuni minime (L x l x h)
517 x 399 x 380 mm
Greutate
17.1 kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.