Imprimanta matriciala Epson PLQ-22 CS w/o hub C11CB01001

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

3.707,93 lei
3.303,04 lei
1.492,10 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Imprimanta matriciala Epson PLQ-22 CS w/o hub C11CB01001 de la Epson

Format: A4
Interfata: USBParalelaSeriala
Configuratie Pini: 24
Buffer (KB): 128



Imprimanta matriciala Epson PLQ-22 CS w/o hub

 

EPSON PLQ-22 CS W/O USB HUB

Imprimanta matriceala passbook PQL-22 accelereaza procesarea documentelor financiare, contribuind la reducerea timpului de asteptare in perioadele aglomerate.

Datorita capacitatii de imprimare rapida, imprimanta matriceala cu 94 de coloane si 24 de ace poate contribui la reducerea timpului total de imprimare si imbunatati viteza fiecarei tranzactii - fapt apreciat atat de personal cat si de clienti. PLQ-22 impulsioneaza productivitatea, oferind in acelasi timp imagini scanate de inalta calitate cu o rezolutie superioara de 600dpi

De asemenea, imprimanta este prevazuta cu o fanta pentru cartea de identitate, un hub USB incorporat optional, precum si cu un ribon cu durata lunga de utilizare, de pana la 10 milioane de caractere, care garanteaza un cost de exploatare redus si un plus de fiabilitate. Gratie capului MICR/MSRW, imprimanta devine instrumentul perfect pentru gestionarea formularelor bancare si a documentelor financiare.

Rapiditate si productivitate

Reduce timpul de asteptare al clientului si cel de procesare a documentelor. Operatiunile clientilor sunt realizate rapid datorita scanerului de mare viteza si a vitezei operationale imbunatatite a capului de tiparire. Costul total de exploatare este, de asemenea, minimizat datorita prelungirii duratei de utilizare a ribonului - pana la 10 milioane de caractere.

Scanare color

Functionarii bancari si lucratorii de la oficiile postale pot scana si procesa electronic o gama larga de formulare si documente financiare - inclusiv passbook-uri si cecuri - cu ajutorul scanerului color de inalta rezolutie si mare viteza care permite scanarea fata-verso printr-o singura trecere. Cartile de identitate pot fi scanate prin folosirea fantei speciale, evitand astfel intarzierile cauzate de alunecarea acestora. Exista si optiunea de scanare in infrarosu care poate indeparta din documente grafica si culorile de fundal nedorite.

Caracteristici optionale 

Gratie caracteristicilor aditionale, printre care se numara capul MICR/MSRW plus hub-ul USB incorporat cu trei porturi pentru conectivitate rapida, puteti obtine mai mult de la imprimanta passbook.

TEHNICA

Metoda de imprimare Imprimanta matriciala
Numar de ace 24 ace
Numarul coloanelor 94 coloane
Ace 24 ace

PRESIUNE

Viteza imprimare HighSpeed-Draft: 10 cpi: 480 caractere/s, Draft: 10 cpi: 360 caractere/s, LQ: 10 cpi: 120 caractere/s
Exemplare 6 plus un original

CONECTIVITATE

Conexiuni USB 2.0 tip B, Bidirectional paralel, RS-232

SPECIFICATII HARTIE SI SENZORI

Alimentare cu hartie Coala unica inainte, Iesire hartie inainte
Formate hartie Coli de hartie (cu unul sau mai multe straturi)

GENERAL

Consum de energie 64 Wati
Energy Star Nu
Dimensiuni produs 384‎ x 280 x 203 mm (Latime x Lungime x Inaltime)
Greutate 8,2 kg
Sisteme operative compatibile Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows XP x64
Mean Time Between Failures 10.000 Ore
Viata utila cap de imprimare 400 Milioane de caractere/ac
Presiune acustica Functionare: 54 dB (A)
Memorie 128 MB Inclus
Volum de livrat Instructiuni de folosire (CD)

ALTE FUNCTII

Emulatii ESC/P2, IBM PPDS, PR2

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.